Slovenija
312 ogledov

Če je podjetnik reven, goljufa

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • samsvojmojster 00:11 03.junij 2013.

    Pa, a se vidva zajebavata??? A zdej smo pa vsi podjetniki kradljivci? Vsi ki delamo za male denarje zaradi tistih, ki fušajo popoldan in ne plačujejo v državni proračun???? K ste tako pametni.... probajte, pa boste vidli kako je fajn....

  • žiči 07:29 03.junij 2013.

    Veliko jih res goljufa, vendar jih je tudi veliko, ki komaj preživijo in delajo samo zato, da si plačajo prispevke in čakajo na boljše čase. Brez espejev, bi bilo danes še več ljudi brez služb, ker slovenci nimamo jajc za ...prikaži več samostojno delo. Znamo pa zelo dobro grajati vse povprek....

  • majdas 07:32 03.junij 2013.

    Pa res - le zakaj ne odpre vsak s.p., če je vse tako zelo fajn ... ?! Denar leti na kup, delat ni treba nič, edini problem je, kako skriti denar pred davčno - ljudje, odprite s.p. in boste rešeni ...prikaži veči problemov ... (sarkazem)

  • slajan 08:06 03.junij 2013.

    Država oz. DURS naj najprej najde sistem, da se goljufivi podjetniki ločijo od tistih, ki dejansko imajo izgubo in životarijo, ne pa da se pavšalno udari po vseh. Poznam kar nekaj espejev, ki so to postali zaradi izgube službe (gradbeniki) ...prikaži več) in se sedaj prebijajo iz dneva v dan. Če pa ima podjetnik pet avtomobilov, 3 hiše itd, ter prikazuje nerealno nizke prihodke oz, izgubo - DURS izvoli.

  • mirko 08:16 03.junij 2013.

    Ti si sigurno sin ali vnuk bivšega komunističnega funkcionarja. Najboljše, da kar vsi zaprejo s.p.-je in se prilimajo na socialko, a ne ?! Problem je v tem, da Tita ni več, da bi dobival kredite od Rusov in Američanov za ...prikaži večza proračunsko luknjo, ki jo dela tudi odliv za socialne transferje.Poznam ogromno s.p.-jev, ki so na robu preživetja. Naslednja neumna poteza države bo sprožila val zapiranj s.p.jev. Nekateri ne zdržijo pritiska, da bi jih morala živet mačehovska država in naredijo samomor. Tudi take primere smo že bili priča v Sloveniji. Tisti, ki pa imajo velike zaslužke in goljufajo državo so pa v veliki manjšini.

  • Jaka Marinšek 08:41 03.junij 2013.

    Brezveze da se človek pritožuje... zakoni so napisani tako da Janez novak ne more zmagati. Lahko se pritožuješ do smrti, pa ti ne bo nič pomagalo, razen dobiti infarkt. Izvirni greh je pa v tem da o takih zadevah ...prikaži več odločajo birokrati ki jim za svoj obstoj nikoli ni bilo treba resno delati in ne vejo kaj pomeni "biti na trgu".

  • zic 23:39 02.junij 2013.

    največji kradljivci države so razni s.p.-jevci in kvazi podjetniki, ker lažejo o zaslužku...edn bi jim mogu fino na prste stopt...zadnji čas, da so tole uvedl...so pa valda tudi izjeme, vendar se morajo tile redki zahvalt večini, ki kradejo državo ceu čas

  • sprehajalec 22:27 02.junij 2013.

    Privatniki kradejo, to so nas učili že v socializmu. Izgleda, da tudi sedaj kradejo. Samo 20 let je mimo, pa še več pufa je kot prej. Drugače se pa ni nič spremenilo.

  • mirko 08:24 03.junij 2013.

    Namesto, da bi se pogovarjali kako jim omogočit, da bodo samostojni podjetniki bolj konkurenčni na trgu, levaki rajši razmišljajo kako jih še bolj privit zato, da si bodo nafilali proračun za svoje plače. Levičarji popolnoma zgrešeno razmišljate, državo in narod ...prikaži več peljete v prepad. Rešitev je v večji konkurenčnosti gospodarstva., vi se pa obnašate, kot prasci okrog vrele kaše. Na koncu, ko bo že skoraj vse propadlo, boste pa le mogoče spoznali realnost, da je javna poraba prevelika. Najprej je treba zmanjšat javno porabo na tisto mejo, ki jo gospodarstvo lahko plačuje in šele potem se lahko začne delat na razvoju in rasti, ampak samo z konkurenčnostjo gospodarstva.

  • Kika 11:01 03.junij 2013.

    Prašiči nemarni! Večina s.p.-jev nas ima s.p. zato, da nam vsaj nekaj delovne dobe teče, da poskušamo preživeti, da nismo v breme državi! In ja, s.p. lahko posluje brez dobička in celo z izgubo, ker nam pri preživetju pomagajo starši ...prikaži več in partnerji! Bi se mi pa totalno fino zdelo, da za recimo en sam ubogi mesec VSI pozapremo s.p. in se prijavimo na zavod, pa da vas vidim, lopove pisarniške, kako nam boste nadomestilo delili!!!

  • Borut Novak 17:13 13.junij 2013.

    Bodimo posteni -so SP ki komaj prezivijo in so SP ki redno goljufajo - socialna drzava se vzdrzuje iz davkov,ce jih bi vsi prikrivali,verjetno ze sol ne bi imeli vec.Npr.,kolikokrat v zivljenju vam je taksist dal na koncu voznje racun,gostinske ...prikaži več dvojne bilance,mojstri doma vec ali manj na crno,ker je ceneje - in vsi zgoraj nasteti po pravilu prijavijo minimalno placo - komur se to zdi normalno,naj gre v urejene drzave pogledat kako imajo postiman in kasne sankcije so za take

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.