Slovenija
6 ogledov

Ček z donacijo za NLB

Komentarjev 2
Popularni
 • Popularni
 • Najstarejši
 • Najnovejši
Pokaži odgovore
 • Vseslovensko Združenje Malih D 13:04 26.januar 2015.

  Javna tribuna NE RAZPRODAJA, TEMVEČ BOLJ RAZUMNO UPRAVLJANJE sinoči še v Mariboru - »Odkup najprej ponuditi državljanom ter vrniti zaupanje v varčevanje/investiranje na domačem kapitalskem trgu« izpostavlja Predsednik VZMD na tribuni, ob hkrati predani Strategiji upravljanja kapitalskih naložb Premieru RS ...prikaži več s strani finančnega ministra - Četrtek, 22.01.2015 www.vzmd.si/novice/206820 VIDEO REPORTAŽA z odmevne javne tribune »NE RAZPRODAJA, TEMVEČ BOLJ RAZUMNO UPRAVLJANJE«, ob aktivni udeležbi predstavnikov VZMD - Torek, 13.01.2015www.vzmd.si/novice/206467

 • Anves 10:29 27.januar 2015.

  Državne banke so brezno brez dna za davkoplačevalski denar. Sicer mi pa ni jasno po kakšni logiki je šel davkoplačevalski denar tudi za sanacijo privatnih bank kot sta npr. Factor banka in Probanka. Edina razlaga je, da so strici iz ...prikaži več ozadja, ki stojijo za vsemi dosedanjimi vladami imeli tudi v teh bankah naložen rizičen kapital iz tajkunske tranzicije. Navadne državljane , ki so pred leti kupovali delnice NKBM in Banke Celje pa je država kasneje razlastninila. V čem je torej za navaden državljane koristno, da so banke v državni lasti in upravljanju ?

 • Komentirajte

  Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.