Slovenija
1078 ogledov

Ceneje do bencina

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Android 11:39 01.junij 2012.

    Hofer res ni sinonim za kvaliteto, zato ostajam pri Petrolu. Če res želim mesečno privarčevati evro, ali dva se raje odpovem eni kavi, v avto dam pa kvalitetno gorivo.

  • dino.sepe 12:21 18.maj 2012.

    Sicer je tukaj govora o gorivu, ampak ker že ravno razpravljate o cenah in kakovosti bi se pa tukaj strinjal s komentatorjem Titan 71. Če gledaš malo bolj širše je tvoje razmišljanje čisto pravilno, če pogledaš ugodnosti teh večjih ponudnikov ...prikaži več oz. trgovcev ti oni sigurno širše nudijo dosti več. Pa tudi kakovost izdelkov se s Hoferjem in Lidlom ne more primerjati. Nikakor. Že samo izgled trgovine Lidl in Hofer ti pove vse, pa tudi večina teh tujih izdelkov me ni in me ne bo nikoli prepričala. In tako tudi ne gorivo Hofer pa tudi če bo 5 ali 10 centov ceneje. Kar imejte ga. Hvala lepa.

  • Simon Kavcic 08:36 07.september 2012.

    Točno tako. Blago, ki ga prodaja Hofer, je popolnoma isto, kot ga prodaja Aldi v Nemčiji, saj je to pravzaprav ista firma. In če je dobro za Nemce, zakaj ne bi bilo zame? Kvaliteta je popolnoma primerljiva z izdelki v ...prikaži več Merkatorju in Tušu, cena pa nižja.

  • enola 11:05 18.maj 2012.

    Eden iz Tuša, drugi iz Lidla. Ja, tudi to je del službe, ane fanta?

  • Lavdan 08:45 18.maj 2012.

    In vsi bodo drveli k njim točit gorivo. To je njihova ekonomska logika za štirinajst dni, potem bo ves crknilo. Preveč trgovin, preveč črpalk in vse to plačamo kupci in proizvajalci. Bogatijo se samo trgovci, a tudi to je kratkega diha.

  • Rastok 09:06 18.maj 2012.

    Hofer na veliko računa na to da je kriza in da bodo ljudje za nekaj centov manj hodili k njim točiti gorivo. N ebodo. Pa tudi vprašanje je kakšne kvalitete bo to gorivo, zato mislim, da se to ne bo ...prikaži več obneslo. Se pa strinjam da pri Tušu ponujajo več popusta, to je res, pa še fajn je ko pri njih kupuješ lahko potem zbiraš popuste in bone oz. ugodnosti v obliki popusta pri naročnini na Tušmobil, bona za popust pri potovanjih in pa popust v obliki nakupov v drogerijah Tuš. Milsim, da ni potrebno biti preveč pameten da ugotoviš kaj se splača.

  • allstarr111 10:06 18.maj 2012.

    Ma HOFER naj kar bo, al pa recimo LIDL, ker to so majhne trgovinice napram megalomanskim centrom ala SPAR, TUŠ, MERCATOR, te taveliki nam dražijo hrano in izdelke, ker treba plačevat kredite s katerimi si sezidal vse te megacentre in ...prikaži več hipremarkete ipd. Te ala hofer pa so majhni in zato tudi cenejši.

  • Titan71 10:23 18.maj 2012.

    To je spet ena izmed marketinških variant, ki se ne bo obnesla. Že tako imajo v Hoferjih in Lidlih porazne izdelke, zato je za pričakovati da tudi gorivo ne bo nič boljše, vprašanje kdo ga bo dobavljal. Je že res ...prikaži več da so izdelki za kak cent cenejši, vendar vsaj 70% izdelkov v trgovini ne moreš reči da so to izdelki. Če primerjaš ostale ponudnike recimo Tuš, lahko ugotoviš da lahko na dolgi rok res privarčuješ in je na koncu nakup veliko cenejši kot recimo v teh Lidlih in Hoferjih. Pri nakupih v Tušu imaš popuste v kinodvoranah Planet Tuš, za Tušmobil, za Tuš drogerije, za Tuš potovanja in še ostale razne ponudbe ki jih imajo skoraj vendo v ponudbi. Kaj pa ponujajo Lidl in Hofer? Nič, razen tisto nekaj malega cenejše izdelke. To zame ni ponudba!

  • literca 10:56 18.maj 2012.

    Se ne morem strinjat s tabo. Namreč tudi jaz sem bil velik skeptik kvalitete od Hoferja in Lidla, toda sedaj nisme več. Načeloma so proizvodi izredno izredno kakovostni. Ravno včeraj sem opravil nakup v Lidlu kjer sem plačal 110 eur, ...prikaži več samo za gospodiinske potrebščine. Nato sem še iskat iste v Špar, toda glej ga zlomka cena teh izdelkov je bila 192 eur! Kvaliteta sadja in zelenjave ter tudi mesa je na precej višji ravni kot v Tušu ali Sparu..žal to je resnica , ki sem se jo dolgo otepal tudi sam...nato smo začeli kupovat še ostale stvari...olje, moko , riž, začimbe..neverjetno toda nekateri izdelki so za 50% cenejši ali pa še krepko več.Na koncu sem ugorovil da so prav vsi izdelki izredno kvalitetni in tudi zelo dobri, celo vključno z tistimi larifari izdelki iz vrta orodja in ostalega. Seved smo na prostem trgu in vsak lahko hvali svojga ali pa nakupuje kjerkoli hoče, toda idite malo na kuharske forume kjer delajo ogrpomno primerjav med tem in onim izdelkom različnih trgovin in vedno st

  • stonoga 11:25 18.maj 2012.

    haha.. nism vedu d je Mercator tudi na ameriškemu, avstralskem in evropskem trgu... pa d ma use skupi več kokr 9 tisoč trgovin. namesto Hofer vtipkaj v googla Aldi.

  • Dixon 13:58 18.maj 2012.

    To je samo reklama ki se ne obnese. Jaz bom še vedno polnil gorivo na OMV-ju.

  • zdrej 14:09 19.oktober 2012.

    Če se trgovec odreče 10% marže, mu še vedno ostane 90%. Marže trgovcev so pa itak prevelike. Kar se tiče lidla in hofera glede tehnike, je to tehnika, ki je za navadne ljudi. Obrtniki naj kupujejo tehniko drugje, je tam ...prikaži več po pravilo da nisi tako bogat, da bi kupoval ceneje, drugje ceneje.

  • literca 11:44 18.maj 2012.

    Niti ne..imam svojo firmo by the way....preveriš pa lahko sam...se pravim dolgo sem bil skeptik okoli tega in kvalitete..ampak realno gledano če kupuješ sadje in meso imajo v Lidlu in Hoferu dosti boljše..pa še sledljivost imajo..tega drugi ne počnejo. Seveda ...prikaži več pa je bistven tudi prihranek..prej nikoli nisem gledal na cene..zadnjič pa sem se zamisli ko sem naredil primerjavo..no saj teh primerjav cen med eno drugo in tretjo trgovino je kar nekaj..malo pogooglajte in najdete nekateri so to naredili še bolj zavzeto. Samo za priumerjavo tuš gel v Lidlu 0,56 eura, v Sparu 1,99 eura!! halo?????? je pa res..vsak nabavlja ker mu paše....prej enostavno tega nisem verjel..mogoče tvoji starši ki nabavljajo namesto tebe to bolj vedo...

  • zdrej 14:20 19.oktober 2012.

    Malo poglejte na netu, kakšni delodajalci so recimo v hoferju, pa bo marsikaj še bolj jasno. Na koncu bi bilo najbolj pametno ne več kupovati v trgovinah. Ni mi jasno, kako lahko silijo v kraje, kjer kupne moči ni. ...prikaži več Aja pozabljam da izdelek pride v trgovino s ceno X, iz trgovine pa s ceno X+X. Tu je pa velika dodana vrednost, ko izdelek leži v skladišču. Res je da se mora plačati določene stroške, vendar le ti ne morejo biti takšni kot je recimo imel z izdelkom kmet + predelovalec + transport.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.