Pod streho /pod-streho/varcna-hisa
41540 ogledov

Ceno bo znižalo le pet dobaviteljev, trije jo bodo celo zvišali

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • rd2dmk2 08:30 30.avgust 2022.

    no preberite pozorno tale članek. plin je NAJCENEJŠI, kje. no kje ? na Jesenicah a Gorenjskem. tisti z delujočim pomnilnikom, se bodo lahko spomnili da je najdražje daljinsko ogrevanje v pretekli kurilni sezoni bilo-- na Jesenicah na Gorenjskem. in zdej ...prikaži večj še mal pobrskajte, kdo je dobavitelj plina in kdo je dobavitelj daljinskega ogrevanja. in potem svizev zavije čokoldao in reče včokolada se podražila, staniol tudi, moram še jest zavijanje podražit. vse podrobnsti so zgolj naključne.

    • Avatar bobnar53
      bobnar53 10:42 30.avgust 2022.

      Mešaš vse skupaj, za daljinsko ogrevanje skrbi ENOS- OTE, dobavlja pa mu plin in vročo vodo ENOS d.d., Jeko je druga firma v lasti občine Jesenice, tko, da ne zavajaj bralcev!!

    • Ender3 13:26 30.avgust 2022.

      Enos-ote je mafijsko politična naveza nekdanje LDS in SDSa. . Ko si v njihovih krempljih v nobenem primeru ni možen odkolp ali preklic pogodbe.

    • Avatar bobnar53
      bobnar53 17:34 30.avgust 2022.

      Ender3 nikjer v Sloveniji ni možen odstop od pogobe, razen, če imaš razvod daljinskega ogrevanja horizontalno postavljen, vse starejše zgradbe imajo vertikalno napeljavo in tam je možen samo 100% odklop, strinjat se morjo vsi stanovalci.

    • rd2dmk2 21:00 30.avgust 2022.

      bobnar53 in zakaj zavajam bralce? jeko je javno podjetje v lasti občine, ki oskrbuje z vodo in komualo in glej zlomka s plinom. lahko eno pasjo uto al pa celo jeklarno. po drugi strani pa je enos hm dobavitelj daljinskega ...prikaži več ogrevanja in dobavitelj plina v omrežju občine Žirovnica. torej kaj zavajam ? saj sem samo dejal da je eno naj cenej drugo najdražje . in hecn je da distributer daljinskega ogrevanja lahko pred nosom dobi najcenejši plin. pa ga kupi pri kom ? ceneje al dražje ?

    • Avatar bobnar53
      bobnar53 22:50 30.avgust 2022.

      Enos OTE je eno podjetje, Enos DD je 2. podjetje, distribucijo plina za gospodinjstva zvaja Enos DD, daljinsko ogrevanje na Jesenicah pa OTE. Kdo v Kašariji dobavlja plin me pa ne zanima, ker nisem odjemalec plina. Ti omenjaš najdražje ogrevanje, ...prikaži veče, najprej preglej, katera firma kaj nudi in distribuira, pa bo.

    • rd2dmk2 07:54 31.avgust 2022.

      bobnar53 imel sem te za bolj razumno osebo. še enkrat zate. jeko je podjetje ki ima plinsko omrežeje na območju jesenic, enos pa enako omrežje na območju občine žirovnica. obe firmi imata sedež na jesenicah. kje obe kupujeta plin ? ...prikaži več v Rusiji ? ali jeko pri enos-u ali enos pri jeko-tu ? se ne bi zamislil malo nad tem da v eni občini taka anomalija ? in naj te zanima cena plina v omrežju žirovnice in cena tople vode na jesenicah. ker jo dobavlja en te isti. tud ti mal se pozanimi.

    • Avatar bobnar53
      bobnar53 09:00 31.avgust 2022.

      Spet prodajaš bučke, nobeno od prej omenjenih podjetij nima v lasti plinskega omrežaj ali omrežja za distribucijo vroče vode ali ogrevanja, tko, da je izbira distributerja tvoja izbira. Na Jesenicah je problem v ENOS OTE, ki nam prodaja vodo in ...prikaži več ogrevanje in ima koncesijo sklenjeno z OJ za 25 let, plin pa mu dobavlja ENOS DD, Jeko je v lasti občine in je distributer in ne lastnik omrežja itd................ uživaj v raziskovanju povezav in mafijskih združb v tem koncu Gorenjske!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.