Slovenija

Cerar v politiko preko zavoda

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • allstarr111 19:37 14.september 2013.

Jest bi reku tkole, mislm da je narod spregledal od zadnjh izsiljenih volitev kam pes taco moli. Tokrat se gre zgleda za res in če bo bog dal tudi zadnjič, priča smo SLO fenomenu Vznikanja novih Gibanj in Strank, pač ...prikaži več priročno pred volitvam pobrat glasove omahljivcev, ki niso 100% prepričani kam pešejo. E pa bogami Cerar, Im sorry, nič ne bo iz tega, dobil boš 1000 glasov in nič več, celo življenje živet v privilegiranem položaju "čeprav sem mislil da ne" glede na dosedanje silne izlive na TV pred vsakimi volitvami in snubljenju pred zadnjimi, sem enostavno pričakoval več, ampak sem se uštel, škoda te je ker si do sedaj dajal vtis da misliš z svojo glavo, sedaj pa se je to neankrat spremenilo v manj kot letu dni in temu jaz ne verjamem.

• Fulmmer 20:10 14.september 2013.

Tle se bojo zbiral brodolomci iz potapljajočih strank....

• KOJAK 22:08 14.september 2013.

TOČNO TAKO!

• Šemefuky 11:29 15.september 2013.

Jaz sem ga imel za normalnega, pa sem se uštel. Za Šoltesa sem pa itak vedel, da ne bo šel delati v tovarno in da je visoko leteči, pri njem se nisem uštel. Med politični idealisti mi manjka samo še ...prikaži več Pezdirc, ker bi vsaj koga v kulac poslal.

• 6a6330cf643e6297e0f11772a01ce2d9c0c144b1 18:32 14.september 2013.

Ali lahko govorimo o "grupisanju" volilne baze kot alternative lds, zares, ps, stranke ostarelih mladih, desusa in vlv? Glede na čas bo verjetno ustvaril tudi FB grupo in spletno stran za komunikacijo z volilci, no vsaj do končnega izida, takrat ...prikaži večt zamre tako FB, kot spletna stran, komunikacija z volilci pa se zdi, kot da ni nikoli obstajala. Mislim, da bi raje kot zavod odprl kar izpostavo ... tri pikice pa vsi dobro vedo kje se v LJ nahajajo.

• joc2013 21:48 14.september 2013.

Ma kakšne finte so sedaj to? Kakšen zavod, jaz ne vem, če si iz pogrebnega zavoda najbolj primeren za parlament, tam so politične stranke. je tudi on naumio, da za nič delat si najbolje plačan v poliki. Nekaj gobcaš v ...prikaži več tri dni in še kaj si zrihtaš za ob delu, da kaplja v oaze in tako se da živeti.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.