Svet
1444 ogledov

Cetinje: Hudi spopadi med protestniki in policijo

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • LukaMB 12:20 07.september 2021.

    Vse milogorce na en kup in grmada. Koruptivno je milo vodil državo že toliko let, da je z denarjem in ustrahovanjem kupoval glasove ter se prilizoval za procente tako šiptarjem kot ustašem in muslimanom z družinskimi vezmi iz regije Sandžak ...prikaži več (oz. Raška). Vlada, ki temelji na korupciji in podpori s strani EU in ostalih lobistov, nikoli ne more obstati. Zakaj milo noče urediti, da se pokaže koliko je Srbov v Črni Gori s popisom prebivalstva? Zato, ker ve svojo zgodovino in ve, da bi izgubil.

  • Ender3 17:34 05.september 2021.

    Nevarna kombinacija mešati vero z interesi politike. M.Đukanović je nevaren, oblastiželjen provokator in manipulator.

  • ico8 16:17 05.september 2021.

    Ah, nic novega, "Srpi" bodo spet dobili en vzrok vec, za krizevo pot na Kosovo polje, kjer vsako leto na veliko praznjujejo in objokavajo svoje velike poraze!

    • LukaMB 12:16 07.september 2021.

      Bomo tebe videli, ko te bo napadla vojna industrija vredna bilijone dolarjev oz. s takšno močjo, kako se boš ti kot mala državica držal. Kot drugo pa ti povem, da je Kosovo bilo od Srbije še pred prihodom Ottomanov, kar ...prikaži več ponazarja, da so Pravoslavne Cerkve bile že tam in je to njihovo. Kot tretje, Srbi niso imeli samo porazov, porazili so veliko silo zopet in sicer Avstroogrsko ter ji vzeli Vojvodino kot vojni plen. Avstroogrcem so pomagali tako Bolgari, Albanci, Italijani. Zahod še vedno joka.

    • ico8 11:46 08.september 2021.

      Cuj, Lukanovic, ne delaj se frajerja "sa Balkana", ker to nisi ti, niti niso tvoji so-icici! Vedno ste hoteli biti "najveci i najjaci i ouspste u svemu naj-naj-naj"! Povej mi, kaj je ostalo od tega? En mali- malecki pasalukic in ...prikaži več toje "SVE"! Eeee brale, bas ste jadni!!!

    • LukaMB 18:59 09.september 2021.

      ico8, glede na komplekse proti Srbom, ki jih tukaj tako rado trosiš, sumim da si 'Hrvoje in disguise', si pač državljan Slovenije in potem misliš, da si kot Hrvoje nekaj več od 'Balkancev'. Sorry hrček, si še vedno ustaški-južnjak, čeprav ...prikaži več se poistovetiš s tujo germansko raso in si prav bogi, ko jim javno ližeš ritko. Če ti je nek Balkanc pritisnil babo, si pač grd in te nobena noče, kompleksi in ljubosumje rinejo na dan. Srbija je večja od Hrvaške in Slovenije, kdo je 'pasalukec'?

    • LukaMB 19:00 09.september 2021.

      ico8 - živela republika Srpska btw, da boš kot infiltrirani južnjak JOKAL malo in zganjal še večje komplekse..

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.