Slovenija
21 ogledov

Damijan: Nihče ni pogledal za slovensko fasado

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mirko 11:03 21.oktober 2012.

    Na kratko povedano, sem kjer smo, nas je pripeljalo POHLEP IN HINAVŠČINA ljudi na vrhu družbenega sloja. Hvala jim.

  • mirko 10:52 21.oktober 2012.

    Zamešal si pojme. Prodaja obveznic je nujna za pokrivanje tekočih stroškov proračuna, prodaja še neprodanega javnega premoženja pa pride na vrsto kasneje. Problem je ker ne bo nobenega kupca tega javnega premoženja, od tujcev. Na koncu se bo olastninilo tako, ...prikaži več, kot se je v preteklosti, z legalno krajo.

  • mirko 11:00 21.oktober 2012.

    Ne vem zakaj takšno začudenje, da smo na enkrat postali v gospodarstvu najslabši v Evropi. Naša konkurenčnost gospodarstva že na začetku vstopa v Evropi ni bila na zavidljivi ravni. Potem si je politika izmislila idiotski sistem privatizacije, kar je usodno ...prikaži večo vplivalo na gospodarstvo. Povrh vsega so še pa svoje naredili na eni strani sindikati z določitvijo minimalne plače, na drugi strani pa meneđment v povezavi z bančnikom z tako imenovanimi lopovskimi meneđerskimi prevzemi lastništva firm. Vsota vseh lopovskih in idiotskih, naivnih, nevednih in neumnih dejanj, nas je pripeljalo na rob prepada.

  • Pipi 13:21 20.oktober 2012.

    Ali je možen takšen scenarij, kot sem ga slišal pred dnevi v eni oštariji. Delnice prodajajo v Ameriki, kjer je sledljivost denarja manjša. Obveznice bodo kupili isti, ki so denar spravili v davčne oaze in morajo denar sedaj oplemenititi. Po ...prikaži več osamosvojitvi so po podobnem scenariju privatizirali podjetja (spravit firmo na dno, poceni odkupit). Ker ni več kaj za privatizirati, je čas za privatizacijo Slovenije. Torej to ni odkup obveznic, to je privatizacija Slovenije. Zaslužili bodo priskledniki, kot se je zgodilo v primeru privatizacije NKBM, plačali bomo navadni ljudje.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.