Svet
150 ogledov

Dan, ko se je začela Hitlerjeva morija

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Laibach 18:54 05.avgust 2011.

    "izumitelj" holokavsta ter koncentracijskih taborišč... in še bi lahko naštevali. Tole pa ne bo držalo niti približno. Holokavst pomeni genocid nad Judi ampak Hitler ni bil izumitelj holokavsta. Že davno so Jude preganjali, iztrebljali in nasilno izseljevali stari Rimljani, ...prikaži več pa celotna srednjeveška Evropa in še bi lahko našteval.Izumitelji koncentracijskih taborišč pa so BRITANCI! Britanci so prvi postavili koncentracijska taborišča v času vojne z Buri (nizozemskimi priseljenci v Južni Afriki) v letih 1899-1902!Tudi s trditvijo, da je bil Hitler krivec za drugo svetovno vojno se ne bi ravno strinjal. Res je bil velik vojni zločinec in je začel drugo svetovno vojno ampak razlogov, ki so pripeljali do izbruha druge svetovne vojne pa je veliko več. Prvi že mirovna pogodba iz Versaillesa. Francoski maršal Ferdinand Foch je ob pogojih mirovne pogodbe z Nemčijo izjavil, da se bo Nemčija prav gotovo maščevala za tako poniževalne pogoje mirovne pogodbe. Potem drugi razlog za i

  • privat 17:05 05.avgust 2011.

    danes je dosti hujih hitlerjev...celo skupin,klubov ..Vseeno pravim dvignite se nemci in zavladajte tej blaznosti od človeštva!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.