Magazin /magazin/vip
36788 ogledov

Nova ljubezen: S tem vprašanjem je voditeljica podražila Bora Zuljana

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    MK_NSFW 14:09 13.maj 2025.

Dragi Bor, si padel na glavo? Tole horse face teto žgeš, ko bi mel lahko praktično kero koli. No tvoja ex Anita je seks raketa v primerjavi s tole gospo. Mi pa lahko nekaj zaupaš. Kako veš kaj pišejo grdi ...prikaži veči mediji o tebi in UKŽ, če jih ne bereš? In kaj točno naj bi bila laž? Da je TVOJ OTROK PISAL NA NETU O TEBI IN UKŽ? Da si se spečal s to žensko in ja verjetno seksal v njenih prostorih medtem, ko si bil poročen? Kaj je laž? Če sta pa zdaj zaljubljena? Povej si res spraznil družinske TRR??

• johan 20:45 13.maj 2025.

Se strinjam. Ne vem pa, zakaj je Lia potem izbrisala ta zapis iz Facebooka.

MK_NSFW 10:41 14.maj 2025.

drugače sem velik fen skupine, hodil z njimi po celi Sloveniji, poznam žene in otroke, si dopisoval z Borom, Matjažem, Cvetom, spili kakšno pivo pred 100 leti... ampak džizs, prov ne morem na koncerte več. sem bil v Ortu in ...prikaži večn sem skor kozlal. Uboga Anita.

MK_NSFW 10:42 14.maj 2025.

napisala je v afektu... ko je vidla kako je odmevalo je pač zbrisala, verjetno ji je mama Anita tudi rekla, da iz tega ne bo nič dobrega...

Garancija 09:50 13.maj 2025.

A je treba ?

• andrej084 20:18 13.maj 2025.

Meni nekaj ni jasno. Pravita, da je to njihova svar, da nikogar nič ne briga. Ja dobro, samo zakaj pa toliko člankov in slik o tem, če želita le mirno uživati v ljubezenskem predajanju....

• munja 16:50 13.maj 2025.

Zuljo, kako pa veš, da so v člankih neresnice in laži, če jih ne bereš?????????? Malo bolano.

• maček 13:54 13.maj 2025.

Kotda ni trenutno zaljubljenih vsaj 100.000 Slovencev, vi pa pišete samk o klokočar,al kako se že piše.

• munja 16:53 13.maj 2025.

... mogoče še več kot 100.000, ampak ta dva sta z razliko od ostalih, zelooooooo lačna pozornosti, ker se drugače ne bi izpostavljala.

• Janez11 04:39 14.maj 2025.

Tej levi falangi je družina svetinja

• Mitrissa 01:06 14.maj 2025.

!!!!!! Ali želite najti žensko za eno noč? Daj no -- Sexy24.mom

• Amandaiy5766 16:53 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.