Slovenija

Danes bosta imela govor Janša in Netanjahu

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Jernej65 08:00 24.september 2026.

In danes bo Udbaški Janez zopet osramotil Slovenijo s svojim govorom, ter se slikal z genocidnim Netanjahujem ter mu polizal rit.

malonaokoli 08:20 24.september 2026.

Kokotka bo to pot z Uršo ovohavala kosmate riti prijateljev !

• maček 08:24 24.september 2026.

Kriminalci,morilci imajo govor,kako ubijati naprej in krasti

malonaokoli 08:19 24.september 2026.

Lepo prosim, da Janez Janša govori slovensko. Moja vnukinja dobi napad smeha, ko sliši njegovo spakedrano govorico v angleškem jeziku! Sramoti sebe in nas !

Leon 08:26 24.september 2026.

Predvsem se bodo pogovarjali o številkah v milijonih šeklov ali dolarjev za lastne potrebe . Orožje je glavna tema .

• Dieta 09:43 24.september 2026.

Melania Trump o odraščanju v komunistični Sloveniji: »Nič mi ni manjkalo«.... o PA JE MANJKALO. Janša ni napredoval v zvezi komunistov, kljub kumrovški politilni šoli in vodenju pohodov v Jajce po naše tekovine.

• Dieta 09:24 24.september 2026.

2 dni nazaj je USA psiholog objavil, da se Dumb bolj obnaša kot 3 letni otrok , kot odrasel moški in še manj zrel politik. Globoko se strinjam.

• Dieta 09:26 24.september 2026.

AI SPIK INGLIŠ VERI GUD,

• Fantodfare 07:22 24.september 2026.

kateri zakonski par je že lovil G Trumpa pred WC , ko je G Trump šel vcat, naj mi kdo to pove

Leon 08:30 24.september 2026.

Janša je menda povabil Trumpa v Slovenijo ? Prav je ,da tudi Trump spozna ,da Slovenci ne podpiramo politike USA . Janša ga bo sprejel v kleti CD .

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.