Lepo prosim, da Janez Janša govori slovensko. Moja vnukinja dobi napad smeha, ko sliši njegovo spakedrano govorico v angleškem jeziku! Sramoti sebe in nas !
Melania Trump o odraščanju v komunistični Sloveniji: »Nič mi ni manjkalo«.... o PA JE MANJKALO. Janša ni napredoval v zvezi komunistov, kljub kumrovški politilni šoli in vodenju pohodov v Jajce po naše tekovine.
In danes bo Udbaški Janez zopet osramotil Slovenijo s svojim govorom, ter se slikal z genocidnim Netanjahujem ter mu polizal rit.
Kokotka bo to pot z Uršo ovohavala kosmate riti prijateljev !
Kriminalci,morilci imajo govor,kako ubijati naprej in krasti
Lepo prosim, da Janez Janša govori slovensko. Moja vnukinja dobi napad smeha, ko sliši njegovo spakedrano govorico v angleškem jeziku! Sramoti sebe in nas !
Predvsem se bodo pogovarjali o številkah v milijonih šeklov ali dolarjev za lastne potrebe . Orožje je glavna tema .
Melania Trump o odraščanju v komunistični Sloveniji: »Nič mi ni manjkalo«.... o PA JE MANJKALO. Janša ni napredoval v zvezi komunistov, kljub kumrovški politilni šoli in vodenju pohodov v Jajce po naše tekovine.
2 dni nazaj je USA psiholog objavil, da se Dumb bolj obnaša kot 3 letni otrok , kot odrasel moški in še manj zrel politik. Globoko se strinjam.
AI SPIK INGLIŠ VERI GUD,
kateri zakonski par je že lovil G Trumpa pred WC , ko je G Trump šel vcat, naj mi kdo to pove
Janša je menda povabil Trumpa v Slovenijo ? Prav je ,da tudi Trump spozna ,da Slovenci ne podpiramo politike USA . Janša ga bo sprejel v kleti CD .