Fantje…glejmo pozitivno….Matozu je prvic odkar je odvetnik JJja uspelo zmagat na sodiscu…do sedaj al sta zgubila al pa se je izsililo zastaranje! Fant ki ima rad fantke koncno neki pokazu v lajfu!
Jaz danes nalašč pečem meso na balkonu na žaru, samo zato, da se pobožnim sosedom cedijo sline. Prej mi je eden celo rekel, da bom šel v zato pekel, hehehe.
Bralno razumevanje, dragi bralci. Piše, da strogi post velja za katoličane in ne za vse vernike ali nevernike. Ne vem kaj se razburjate in vsajate, pač ne spadate med katoličane, če boste danes normalno jedli.
Brezvezen članek, ki samo spodbuja nestrpneže, kar vidimo po komentarjih. Kdor se misli držati posta, sam ve, kdaj je post in česa se bo držal. Predvsem velja, da se postimo tako, da drugi tega ne opazijo in da opravljamo svoje… ...prikaži več obveznosti normalno. Take so Jezusove besede. V stari zavezi so se usedli v kup pepela in oblekli v raševino, da bi bili zunaj videti ubogi.
Danes je veliki petek za Janeza Janšo ...v ponedeljek so v Dobu na jedilniku čufti !
Iz tvojih ust v bozja usesa!
Aleluja..
He,he,,,najboljši komentar danes :) Žal ne bo na koncu nič od tega
Fantje…glejmo pozitivno….Matozu je prvic odkar je odvetnik JJja uspelo zmagat na sodiscu…do sedaj al sta zgubila al pa se je izsililo zastaranje! Fant ki ima rad fantke koncno neki pokazu v lajfu!
kdorkoli mi kaj "strogo" prepoveduje, naj gre v pizdo materno. sem vsejedec, jedel bom tako kot običajno.
Če nisi veren ni panike, ti kar jej vse kar ti paše. Jaz bom tudi. ;)
Cakte zapovedan je strogi post k se spominjamo nekega umora???
Vegetarianci imamo vsak dan veliki petek. :-)
Če je strogi post, potem bi morali piti samo vodo...
Dragi katolibani, ne pozabiti, da so tudi ribe meso!
Jaz danes nalašč pečem meso na balkonu na žaru, samo zato, da se pobožnim sosedom cedijo sline. Prej mi je eden celo rekel, da bom šel v zato pekel, hehehe.
Ha ha ha, tudi sama sem že slišala enako, samo ne zaradi mesa.
Danes SDSovci ne smete fukat , ostale dni pa ne morte ;))
Danes bo pick za kosilo. A me bodo linčali, ali na grmadi zažgal?
Odvisno kateri veri pripadaš! ;)
Sem drapnil veliko porcijo čevapov, pa nisem bil edini ;-)
Tud moja žena je čapila enega !
Bralno razumevanje, dragi bralci. Piše, da strogi post velja za katoličane in ne za vse vernike ali nevernike. Ne vem kaj se razburjate in vsajate, pač ne spadate med katoličane, če boste danes normalno jedli.
Tu se nihče "ne razburja" zaradi vsebine, članka ampak zaradi (spet) butastega naslova!
Brezvezen članek, ki samo spodbuja nestrpneže, kar vidimo po komentarjih. Kdor se misli držati posta, sam ve, kdaj je post in česa se bo držal. Predvsem velja, da se postimo tako, da drugi tega ne opazijo in da opravljamo svoje… ...prikaži več obveznosti normalno. Take so Jezusove besede. V stari zavezi so se usedli v kup pepela in oblekli v raševino, da bi bili zunaj videti ubogi.
Kako bedast naslov, pri čemer sploh ni pomembno, ali se posameznik posta drži ali ne...
Boli me Q za prehrano nekaterih tepcev !
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲