Slovenija
532 ogledov

"Danes morajo biti naše oči uprte v Beograd"

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dare326 15:20 15.marec 2025.

Vsi srbijanci v Beograd in naj tam ostanejo.

• Idioti 08:38 16.marec 2025.

Fakelonka , a ti misliš iz države SLO zabrisati eno poročevalsko Srbsko agencijo ali ne misliš !! Če si preveč zaposlena z vojno , prišel bo sicer čas , ko bo vojna zaposlena s teboj , o tem pa drugič, ...prikaži več daj nalogo da persona non grata useka nekdo drug z ministrstva al bomo šli mirno čez takšno žalitev RSlovenije !

• PaPajapopi 15:24 15.marec 2025.

"Danes morajo biti naše oči uprte v Beograd" Dol mi maha za srbjance. Hočem beograjski pašaluk in konec. Kdor tega ne razume naj gre gledat zgodovino za nazaj.

• Idioti 08:41 16.marec 2025.

Klukec pametni , tudi Slovenija ima lahko in se skrči na svoj pašaluk , ne pozabi tega , ko pišeš pizdarije , smrkavc !

• Rim 16:02 15.marec 2025.

Siol pravi za tole, da riba smrdi pri glavi. To je za Fajonovo in Goloba, ki ne smeta v Beograd. Da ga ne bi zasmradila.

• Ender3 04:28 16.marec 2025.

Lahko bi šel JJ on je Vučićev prijatelj..

• Natashaya_3563 20:29 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Ender3 04:31 16.marec 2025.

Toliko kritike na nekaj, kar Slovenci nikoli ne bomo znali organizirati..Slovenci smo brezvoljni hlapci tujih interesov..

• Idioti 08:51 16.marec 2025.

Zakaj bi pa demonstriral ? Banda na oblasti ni v predvolilnem času niti omenila , da se bo šla III.sv. vojno, zato so me prelagali za moj glas . Jaz zato mirno čakam volitve , moj glas bo dobil tisti ...prikaži večti , ki bo UA poslal v Q , skupaj z Bruslom in ki bo obljubil , da bo to sedanjo kliko spravil za rešetke z obtožbo : ZMANJŠANJE BORBE SPOSOBNOSTI RS . , pa še kaj drugega zraven !

• atamama 16:52 15.marec 2025.

Saj to je ena najboljši stvari, ki se nam lahko zgodijo. Naj še Šiptarji gredo na proteste, mi pa mejo zaprimo. Fertik posel.

• Idioti 08:52 16.marec 2025.

Zakaj bi mejo zapiral , ko so pa tukaj ?

• atamama 08:58 16.marec 2025.

Saj jih nazaj ne bi spustil....

• leonardo 16:18 15.marec 2025.

Študentom v Srbiji ali pa pri nas ni prav nič hudega in je popolnoma brez veze, da se gredo neke pravičnike, ki niti ne vedo zakaj štrajkajo. Naj gredo v Beograd in naj tam tulijo v Sloveniji pa naj dajo ...prikaži več mir! Jih ne podpiram. Boli jih za žrtve po sesutju stavbe! To je izgovor, da se jim nekaj dogaja.

• Ender3 04:26 16.marec 2025.

Popolnoma mimo si vstrelil komentar..

• Idioti 08:45 16.marec 2025.

Imajo pravico da demonstrirajo , kajti gre za njihove državno.politične stvari in ne naše. To, da so šli pa Zokiju na vrata , bi jih pa morala Policija poloviti in takoj odpeljati na Dobovo s pečatom na 5let . Tujec ...prikaži večc se nima pravice vpletati na noben način v notranje stvari države .

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.