Slovenija
742 ogledov

Darko Dujič: Direktor, ki je Google zamenjal za slovensko podjetje Ceneje.si

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • allstarr111 19:53 26.april 2016.

    Ceneje si, meni ni poklazal še niti enga rezultata kjer bi lahko dobil nekaj poceni, res da je ceneje ampak ni pa poceni, ker večinoma kaže drage trgovine ali pa neke čudne poljske al mislm da celo madžarske ipd. folk ...prikaži več išče poceni robo pri nas pa je ni, jebiga tko da tole je čist neptreben servis, meni na žalost ni nikol prišel prav.

  • jakec1575 17:37 30.december 2015.

    naj vas potolazim. Norveška postna storitev je enako slaba kot slovenska. Zivel gls. Vendar ne resuje vseh tegob.

  • Avatar Leon
    Leon 13:41 30.december 2015.

    ....kar se pa tiče Pošte Slovenije pa ne želim izgubljat besed !

  • speris 10:12 30.december 2015.

    mi smo sele na zacetku pred propadom vseh spletnih trgovin pri nas, kjer imajo 10x visje marže..vedno vec ljudi naroca v nemskih spletnih trgovinah kjer dobis isti izdelek tudi za 50+ € ceneje v istem casu kot pri slovenskih prodajalcih. ...prikaži več Malo je kriva drzava malo prodajalci ki pac glede na majhno populacijo morajo dvignit marze..

  • jakec1575 17:35 30.december 2015.

    Mislim, da so glavni problem majhen zasičen trg, precej pogoltni uvozniki in spletne trgovine, ki bi radi v 2-3 letih kupili bajto in audija. Tako ne gre. Podjetje je kot otrok. najprej ti zanj zelo skrbis, ko odrasca ima najstniske ...prikaži več tezave in ko odraste podjetje skrbi zate in deluje neodvisno od tebe. Nasi kontrabantarji bi pa radi bili tatemate v 2-3-letih. Tu so se logisticni stroski. zadnjic sem iz Anglije narocil nekaj. Dobavili po posti v 4 dneh za 3€. Slovenska posta je tudi problem. mislim, da tole s carino je ziva zlehtnoba. Prav je da carinijo in zahtevajo racune, a storitev za odpiranje posiljke, ce je bilo vse vredu ne bi smeli zaracunati. Carina je državna sluzba, ki jo placamo iz proracuna. Posta je pa državo podjetje, ki je na trgu. naj zasluzi svoj f****** denar. Prepotopne storitve. lahko pa kupite lizike, obleke deznike na posti. to pa lahko.

  • AnzeSmolej 11:55 30.december 2015.

    Ravno kupujem MP3, pri nas se prodaja od 20-25€ + poštnina, ki nanese okoli 5€+pošta pobere še 1€ za položnico (LOPOVI!)...v glavnem, iz kitajske dobim ISTI, IDENTIČEN izdelek za pazi ti to 2€ !!!! 2€ !!!! in to z brezplačno ...prikaži več poštnino! Ok res da potem nimam garancije, ampak za 2 EURA!!! hehe Če bi bila pri nas cena recimo manj kot 10€ s poštnino potem bi kupil pri nas, da ne bi čakal dober mesec da pride iz kitajske. Pa lep dan :)

  • Avatar Leon
    Leon 13:40 30.december 2015.

    Saj naši spletarji tudi kupijo na kitajskem za 2 € ,samo tega ne zbobnajo okoli ! Imaš prav ! Samo za dobiček jim gre !

  • mirko 17:10 30.december 2015.

    Moram te malo popravit, dober mesec nisi čakal zaradi kitajskega tgovca, ampak zaradi naše carine na pošti. Preko Aliekspresa sem kupil najprej telefon 6" za 70evrov, (naslov sem dal v v Avstriji ker gor delam), dobil sem ga v enem ...prikaži večm tednu. Potem sem ugotovil da bi bilo fajn imeti za telefon tudi etui. Zopet sem ga kupil pri Aliju, ampak naslov sem tokrat dal v Sloveniji kjer imam hišo. Pazi !!! Na etui sem čakal ŠEST MESCEV !!! Po dveh tednih po nakupu mi je Aliekspres poslal sporočilo, da je produkt bil poslan v Slovenijo na moj naslov. To pomeni, da je etui ležal na Slovenski carini najmanj štiri mesece.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.