Avto
420 ogledov

Dars: "40 km/h"; avtorji zakonodaje: "Ni res"

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Boštjan Turk 14:51 16.januar 2012.

    tisti znak velja za ABC stezo...da bi veljal tudi za avtomobile, mora biti znak postavljen iz obeh strani

  • limonca22 18:31 17.januar 2012.

    Mal se zamislite...če se 10% vseh voznikov čez cestninsko postajo pelje 40km/h je ogromno!! Nekateri vozniki grejo skozi s tako hitrostjo, da ni čudno da ni več nesreč na teh mestih...pa to ne pomeni, da gredo 60 km/h...res včasih se ...prikaži več lahka prav čudiš, da zadanejo luknjo! Pa drugič ko se peljete skozi, bodite raje BOLJ POZORNI NA KATERI PAS ZAPELJETE, da se potem ne zaletavate v rampe!!

  • 100par 12:25 16.januar 2012.

    Kontrola vinjet na cestninski postaji Dob. Voziš z predpisano hitrostjo in primerno varnostno razdaljo. Na cesti se razmaha darsovec in predte spusti kontrolirano vozilo, ti pa zaveraj na življenje in smrt. Kakšno pravilo pa tukaj velja glede vklučevanja v promet........ ...prikaži več Po mojem so to vse pravila darsovcev, ki so itak država v državi s posebnimi pooblastili in zahtevami. Zato menim, DARS JE ZAKON NA KVADRAT.

  • LOL-ka 14:00 16.januar 2012.

    Tik pred "prehodi" skozi cestninsko postajo je na skrajni desni ob cestiscu (tam kje gredo kamioni preko ABC sistema skozi cest. postajo) prometni znak z omejitvijo 40 km na uro. Tako da tiste oznake na cesti so POLEG promenega znaka..

  • LOL-ka 14:04 16.januar 2012.

    Še to sm pozadila napisat... ta znak smo videli mesec nazaj, tako da je mogoče na novo postavljen..

  • LOL-ka 15:01 16.januar 2012.

    aha, ok

  • graff 17:30 16.januar 2012.

    DARS, največja kriminalna zgodba, težka več milijard evrov, v pravni državi združbe ne bi bilo več, ali pač, če ji je uspelo pokupiti celotno slovensko politiko z pravsodjem vred.

  • mike2 13:30 31.januar 2012.

    Saj se drugega tudi ne more pričakovati v državi z takšnim pravnim redom. Ne morem verjeti da g. Nuška Tavčar iz GPU lepo pojasnjuje da je Pravilnik o prometni signalizaciji, po katerem vas policaj lahko kaznuje iznad Zakona o cestnih ...prikaži več pravilih, po katerem vas policaj ne more kaznovati, če vozite skozi otoke z 60.km. Saj ni ona kriva, tako to tolmačijo njeni nadrejeni, ki se verjetno ne morajo držati zakonov ki veljajo za nas, navadne smrtnike. Pa tudi trditev DARS-a o vzrokih za omejitev brzine na obstoječih cestninskih postajah, ki pa od uvedbe vinjet sploh NISO več v funkciji, so po mojem mnenju bedaste. Te ovire na avtocesti bi MORALE biti odstranjene takoj po prenehanju njihove uporabe.Navedba da je dodatno zmanjšanje brzine potrebno tudi "zaradi pogostega prehajanja avtocestnih delavcev" je smešna ker, kaj imajo delavci prečkati avtocesto, če so uvedene vinjete in so kot takšni nepotrebni v blagajniških hiškah. Še kaznovati bi jih morali radi prečkanja po neoznačenom

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.