Avto
580 ogledov

Dars Traffic je aplikacija, ki jo bo v prihodnje moral imeti vsak

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • alojzr 09:27 17.december 2015.

    Tole se mi pa močno vidi kot - oglasno sporočilo:krasna aplikacija, ki je že zdaj krasna, kako krasna pa šele bo in sploh jo mora imeti vsak.

  • Pepe007 08:05 17.december 2015.

    Kaj pa vem... Meni se zdi, da bi DARS namesto v aplikacijo, ki pokaže tistih par počivališč (od tega zmeraj nekaj zaprtih iz neznanih razlogov), moral plasirati denar v izgradnjo počivališč.

  • alojzr 10:06 25.december 2015.

    Edina težava je, da kotić čiz ni enako skuta. Še skut je več vrst. Kotić čiz je enako talijanskemu fjoki di late. Slovenci pa za to reč še nimamo svoje besede. Do takrat bo pač kotić čiz ali fijoki di late.

  • dimnikar 11:40 17.december 2015.

    Ironično, glede na št. italjanskih besed v dialektu primorske ter nemških v dialektih gorenjske in štajerske. Eni radi izgovarjate besede režimov tiranskih opresorjev slovenskega naroda, mi pa besede osvobajalcev :)

  • Undertaker 09:46 17.december 2015.

    Z drugimi besedami...če imaš avto, moraš obvezno kupiti pametni telefon, da boš dal gor DARSovo aplikacijo. V nasprotnem primeru te čaka kazen. Pa saj postajamo Sovjetska zveza v času Stalina. Če ne boš naredil tega, je pa kazen. Če govoriš ...prikaži več o stvareh, ki politiki ni všeč, boš pa kaznovan. KGB nam še manjka, čeprav NPU ni dosti boljši.

  • zdrej 11:56 17.december 2015.

    Zanimivo, da so ti izrazi precej prisotni v teh dialektih že več desetletij. Skratka so del zgodovine tistega dela, del dialekta. To lugleščenje pa značilnost zadnjih par let in se širi v vse ostale regije. Kje je zdaj tu ironija? ...prikaži veča? Mogoče v tem da zagovarjaš večji vdor tujk in popačenk v uradno rabo slovenskega jezika? Mediji so tisti, ki pomagajo vzdrževati ali spreminjati jezik. In to je medij!! Zato od njega pričakujem da to odgovorno opravi. Da pomaga k ohranjanju slovenskega jezika, slovenskih besed!! Nep da mi neki kranjčan serje o cottage siru. Pa sprašujem po trgovinah kaki sir za božjo voljo to je. Prodajalke ne vejo. Potem pa po par mesecih ugotovim, da imamo lepo besedo besedo "skuta". Kje je tu ironija? Da nekdo hoče biti "fancy šmency" z uporabo tujk, potem pa se ga ne razume, čeprav obstajajo lepe slovenske besede?\s\sSicer pa režim vedno delajo ljudje, in ti ljudje so mrtvi ali pa zelo stari.

  • zdrej 10:01 17.december 2015.

    Lugleščarji eni Lblanski!!! Vi še kr morate doga wokat po rufu, da se vam v flatu ne poserje. So what? Za koga vi pišete članke ? Za tujce v Sloveniji, ki vejo slovensko? Dars trafic aplikacija ne obstaja (v tem ...prikaži večm trenutki) ampak ima lepo slovensko ime Dars promet. P.S.

  • zdrej 10:02 17.december 2015.

    Lugleščarji eni Lblanski!!! Vi še kr morate doga wokat po rufu, da se vam v flatu ne poserje. So what? Za koga vi pišete članke ? Za tujce v Sloveniji, ki vejo slovensko? Dars trafic aplikacija ne obstaja (v tem ...prikaži večm trenutki) ampak ima lepo slovensko ime Dars promet. P.S. Tudi rubrika poimenovana z E-life ne spada na tak portal s takim imenom!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.