Slovenija
5672 ogledov

Medvrstniško nasilje na gorenjski šoli: Deklica naj bi bila tarča šestih deklet

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • drago446 10:27 24.december 2025.

to da šola ni vedela nič je čista bedarija sedaj vsi rešujejo svoje riti in na koncu bo tako da bo žrtev kriva še za to da nekateri doma slabo ser,,jo

• Mojca123 14:50 24.december 2025.

Veste, otroci se doma učijo spoštovanju, empatiji, lepemu vedenju. Nažalost, ta oče dela v škodo svojemu otroku, pijan in drogiran grozi staršem. Naredil je to da deklica nima enega prijatelja v šoli ali izven šole. Otroka vleče med drogirane prijatelje. ...prikaži več Žal, otrok se je naučil lagati, zmerjati, krasti, tepsti. Se strinjam, da rabi psihološko pomoč, ampak zaradi staršev, ne zaradi šolskega okolja. Šola tega otroka ščiti že 3leta. Naj jo prešola. Kamorkoli bo šla, bo delala težave. Kot oče!

• Facja 10:55 24.december 2025.

Žurnal 24...tudi če zaklepate komentiranje pd članki (o pretepenem županu s strani cigotov), ne boste nič pripomogli k boljši situaciji za Slovence. Cenzura je oblika strahopetnega nedemokratičnega sranja, ki poneumlja Slovence in Evropejce. Glede Domžal pa...pol zadekanih in 60% neslovensko ...prikaži več govorečih...pol pa hočejo novo šolo V Radomljah...za koga? Za Šipce?

• munja 12:34 24.december 2025.

Kaj je pa ta oče delal štiri leta, če je to res trajalo tako dolgo????

• Kmodri_ 15:25 24.december 2025.

Najstnice postajajo.....pasje!

• Mojca123 12:48 24.december 2025.

Prvo preverite zgodbo. To nič en drži. Naj vas bo sram. Punca tega narkomana dela težave celi šoli.

• Mojca123 12:47 24.december 2025.

To nič ni res, oče te deklice je narkoman, laže. Otroka ne uči osnovni kulturi. Otrok tepe 25 otrok, krade stvari, laže. Oče je enem staršu avto razbil ko se je zadrogiral

Leon 13:04 24.december 2025.

Mojca ali to pomeni ,da si čista vsaj danes ?

• Naklonsky 17:47 24.december 2025.

Mogoče jo pa pozna, mogoče je res. Kdo bi vedel?

Leon 10:07 24.december 2025.

Kako bi zgodba končala ,če bi bila žrtev deklica romskih staršev ?

• FejstDogaja 10:20 24.december 2025.

Po navadi so zgodbe obratne in so žrtve slovenski otroci. Tale zgodba je pa milo rečeno mutna. Verjetno je hči doma špilala žrtev, v resnici je pa tudi sama nasilnica. Doma pa vsemu nasedejo.

Leon 12:57 24.december 2025.

V kolikor bi bila žrtev romska deklica bi lahko brali v Črni kroniki koliko so jih prepeljali v bolnišnico ali na pokopališče . In šele takrat bi se skupnost zganila in z JUMBO plakati opozarjala na delo vlade . Sramota .

• Naklonsky 17:49 24.december 2025.

Ne seri. Cigani bi vse sošolkine starše prebutali ali jim razbili avtomobile! Kje ti živiš!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.