Slovenija
44 ogledov

Delova anketa: Janša močno v premoči

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jst 15:05 26.november 2011.

    Res ne vem kaj vidite v vodilnih treh ki so po anketah. Ali bi res volili nekoga samo da drugi ne pride do korita namesto da bi novim dali priložnost. priporočam pa prepoved objav takšnih anket pred kakršnim kolim volitvam.

  • matt5 16:30 26.november 2011.

    Barabe nas hočejo skregati med sabo,da bodo lahko v miru kradli . vsi so ISTI !!!!!! samo,da so ta mesec prijazni na kvadrat.

  • 1111 16:32 26.november 2011.

    Za časa njegovega vladnega mandata so bili odobreni težki tajkunskikrediti s strani državnih bank. Nakup vojaških oklepnikov so vodilinjegovi tesni prijatelji in za posredovanje prejeli zajetnepodkupnine.Da spregledaš vse našteto je potrebna najhujša oblika kratkovidnostiin daltonizma ...prikaži več hkrati. Zato, pri zdravi pameti, volim raje kogarkolidrugega le te maligne, cinične, demagoške podlasice ne.

  • jaki 17:54 26.november 2011.

    Brez veze, da en čez druzga lajate. Petega Grudna bo vse jasno!

  • Tomislava Ule 21:30 26.november 2011.

    Skregani pa smo že in to zato, ker so prej bili komunisti, zdaj pa so na drugi strani. To me pa zelo moti, Bodi človek in bodi kar si.

  • Franc Bukovec 15:05 26.november 2011.

    Ne vem ljudje dragi, ampak podpirati očitne prekupčevalce orožja, lažnivce, sumljive balkance je res vredno, da vas pes poščije. Karkoli že očitamo Pahorju, da ni ravnal dobro, je eno zagotovo res - človek je pošten in to je dandanes velika ...prikaži več vrednota, ki pa očitno ljudem več ni pomembna. Na eni strani imamo torej Pahorja, ki je pošten, brez sleherne afere ali brez sleherne sumljive zgodbe, človek, ki se trudi po najboljših močeh narediti karseda največ (čeprav je to v Sloveniji izjemoma težko, ker je na nasprotnem polu SDS, ki dela zgago kot otroški vrtec poln hiperaktivnih otrok) medtem ko na drugi strani izbiramo med samimi imeni, ki se iz vseh vas dobesedno delajo norca. Iskreno sem mnenja, da si Slovenija zasluži da propade in upam da se nam bo to zgodilo. Podpirate lopove, afere, ne podpirate pa vrednot. Super. Se že veselim, da vam bo šlo čim večim slabo. Potem pa nabijte JJ-ja na križ in molite v njegove nadnaravne sposobnosti. Ker to boste potrebovali. Ker ko bodo te fantje prod

  • Stolp 12:25 27.november 2011.

    Pri Virantu so očitno volivci začeli spoznavati da je projekt levice, da spet pride na oblast. Verjetna koalicija: SD, Janković, Virant, DESUS(Korl gre itak z vsakim).Če ste sredinsko orientirani, nočete pa levice NE NASEDAJTE!

  • Genius 16:55 26.november 2011.

    Janši še niso nič dokazali, očitno gre samo za podtikanja. Pahor ni pošten, ker je zame tisti ki vidi krajo in na to ne odreagira, ravno tako kriv. Poleg tega so zanj veljala dvojna merila, primer Karl in pasja princesa. ...prikaži več Janša je trenutno najboljše kar imamo! Franc Bukovec, pes naj tebe poščije, kratkoumnež!

  • privat 18:56 26.november 2011.

    vidim da noben novinar ni vreden svojega položaja in dela ,ki ga bi moral opravljati...ti vsi ljudje so resna nevarnost za boljše jutri..za naša življenja!! in čitam...jaz bom pa volilla za pahorja..ja ču voliti jankovića...KAJ JE Z VAMI??? TO je ...prikaži veče vaše življenje...ki ga drugi uničujejo!!

  • jst 15:42 26.november 2011.

    Predlagaš nakup kalkulatorjev za obračun? Ali da se voli čist eno tretjo stranko. Kar pa glede pahorja bi pa moral znati rečt sedaj je pa dost in imeti besedo ne pa da mu kresalova in golobič take pol serjejo. Vem ...prikaži več da niso v isti stranki samo se pa ve kako je bilo z kresalko

  • siberia 15:54 26.november 2011.

    najprej se pozanimaj in preberi kakšno knjigo glede tako imenovanega ''prekupčevanja'' z orožjem, mogoče bi pa sicer danes tu pisali in brali v srbo-hrvaščini? zgago dela levica, nevem sicer kako bi drugače poimenovali to stalno podtikanje raznih afer, za ...prikaži več katere jasno vemo da ni nikakršne podlage niti dokazov! sicer pa ti si očitno tako nezadovoljen sam s sabo, s svojim svetom,...

  • Tomislava Ule 21:29 26.november 2011.

    Janša, ki še v življenu kot komunist in kot osamosvojitelj še nikoli ni nič delal, se smeje kot počen. Žal ga ne maram, ker je komunist.domobranec, dvojno lice. Hinavci pa niso zame. Bodi, kar si.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.