Slovenija
13 ogledov

Denar leti v Pomurje, rezultata ni

Komentarjev 3
Popularni
 • Popularni
 • Najstarejši
 • Najnovejši
Pokaži odgovore
 • Fertel 09:12 30.marec 2013.

  "graff" - moram te podpreti. Res je, pa ne samo v Prekmurju. Tudi v okolici Maribora je mnogo takih, ki pri nas vlečejo socialne dodatke, delajo pa v Avstriji. Imajo avtomobile, o katerih večina smrtnikov v Sloveniji lahko samo sanja ...prikaži več - VW pasat, Aud, vse na lizing, da ni napisano na njih. Dobesedno se norčujejo iz sistema.Žal mi je seveda res tistih pravih revnih, ki jih je pa ravno tako veliko..

 • graff 07:26 30.marec 2013.

  Ja očitno je za Slovenijo Pomurje isto, kot so bili za nas v rajnki YU nerazviti ( Kosovo, BiH, Črna Gora) ali po domače, sod brez dna. Zanimivo, kako slabo jim gre, pa imajo veliko boljše ceste kot (razviti) Gorenjci, ...prikaži več kjer ni denarja niti za krpanje. Država je subvencionirala pridelavo hrane v toplih rastlinjakih, a plodove jejo Avstrijci, ne pa mi. Tukaj vlečejo nadomestilo za brezposelnost, v Avstriji pa delajo na črno. Človek verjeti ne more, boljše in lepše hiše imajo kot Gorenjci, Primorci in drugi. Čas je, da dobijo upravitelja, ki ne bo PREKMUREC ampak nekdo iz Bele Krajine, kjer pa lahko samo sanjajo o denarju namenjenemu ,,nerazvitim,,!Vsekakor tako ne gre več in nekdo bo moral položiti račune za denar, ki je in še vedno puhti v prazno. Imajo geotermalno energijo, lahko bi bili glavni pridelovalci zelenjave v tem delu Evrope, pa nič, denar izgine pri prekladanju papirjev, pri dragih analizah in projektih že na začetku, v tem so svetovni mojstri. Danes je vreča prazna,

 • privat 08:42 30.marec 2013.

  država pomaga kratkoročno...dolgoročno pa uničuje . Poglejmo samo ,da se država spusti v odpiranje ene firme in si pravi da pomaga?? Kako zaničevanje realne krize!!

 • Komentirajte

  Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.