Slovenija
27 ogledov

Denar za kolajne bodo napraskali

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mirko 11:31 20.februar 2014.

    Če bi nagradili vse kolajne vsako posebej bi zmanjkalo denarja za plače cele armade športnih funkcionarjev, razih selektorjev, športnih direktorjev in ne vem kake nazive vse še imajo, delajo pa pravzaprav skoraj nič ali zelo malo, imajo pa lepe plače.<br ...prikaži več />Zakaj pa mislite da je Mazejeva zapustila smučarsko zvezo Slovenije ?!

  • punca05 08:02 20.februar 2014.

    ŽEBLJICO NA GLAVICO SI ZADEL PEPE007

  • colibri 08:22 20.februar 2014.

    REVEŽI DENAR ZA KOLAJNE BODO NAPRASKALI, DIREKTORJI SLABE BANKE PA GAVOZIJO NA SVOJE RAČUNE Z TOVORNJAKI. BEDNIKI.

  • Bostjan Cas 13:06 20.februar 2014.

    Zanimivo tole glede nagrad. Kaj pa če bi Tina Maze po prvi medalji se odloča da ne bo več nastopala ker pa ji druga medalja ne prinese nič.

  • luvijo 21:21 23.februar 2014.

    Boštjan, vso pravico bi se imela tako odločit. Špotnike do uspehov ne žene denar, no vsaj naj jih ne bi....

  • Pepe007 07:51 20.februar 2014.

    Težko je za denar na ministrstvu za izobraževanje. Kaj pa če ne bi prenavljali predmeta "Državljanska vzgoja in etika"? Res je, da bi bili FDV profesorji ob 10 ur sestankov, bi nam pa ostalo 1,4 milijona €.

  • Maty 09:57 20.februar 2014.

    Nemci in še številni drugi ne dobijo nič za medalje od države. Bolj je država revna, več športniki dobijo. Kdo pa meni da kaj zraven redne plače? Vsi ti športniki so še zraven vsega zaposleni pri vojski in policiji, v ...prikaži več službo pa ne hodijo. Tudi s te strani dobijo nek znesek. Eni morajo ves mesec hoditi redno v službo. Zakaj meni zraven redne službe nekdo ne plačuje še drugo službo?! Saj imajo na dresu po deset sponzorjev. Saj so se pa sami odločili za to, s čimer se ukvarjajo! Torej morajo sami poskrbeti, da preživijo. Kdo pa skrbi za mene?!

  • luvijo 21:30 23.februar 2014.

    Draga Kristina, če so naj športniki nagrajeni (z denarjem) za garanje in odrekanja, potem se pa godi zelo velika krivica veliko špotnikom, ki niso bili te sreče, da bi bili ob pravem času, na pravem mestu s pravimi ljudmi... da ...prikaži veča ne govorimo o nekaterih, ki so se tik pred velikimi uspehi poškodovali... kaj njihovo garanje in oodrekanja so drugačna? Špotnrikova nagrada za garanje je že sam nastop na OI, še dodatna nagrada je medalja. Navadno država za prihodnost teh vrhunskih špotnikov kar dobro poskrbi (vsi ostali pa .....) Neokusno in nepravično do 100.000 brezposlenih je, da se javno govori o tem, kakne finančne nagrade bi morali dobit.... do tistih, ki so po 20, 30 letih garanja (velikokrat so delali, kar si neiso želeli...) osdtali brez vsega... kaj pa njihovo garanje?

  • Kristina Suhadolnik 11:24 20.februar 2014.

    Kar pa ne moremo ravno trditi za vse ostale, ki sedite v tem zažirajočem delu javnega sektorja (kamor sodijo politiki in ostali samooklicani strokovnjaki). Toliko denarja "pobašejo" v žep v nekaj mesecih za ekvivalentno 0 DOBREGA DELA ZA NAŠO DRŽAVO, ...prikaži več težko pa je razvezati mošnjo za ljudi, ki so pravi ambasadorji naše države. Moje domovine že zdavnaj ni več. Gnila država, gnili voditelji. 7. kitica Zdravljice pač ni več naš ponos, ampak koračnica v grob, kamor nas bodo naši voditelji države pripeljali. Čestitke vsem slovenskim športnikom za te impresivne uspehe v Sočiju. In za božjo voljo, požvižgajte se vendar na naše vrle funkcionarje.

  • Specijalec 09:48 20.februar 2014.

    kakšna sramota za OKS, da nagradi športnike le 1x. Zanima me kako lahko združijo dobitnike več medalj z tistimi, ki so dobili medalje le 1x? se pravi, da trud, športnikov, ki dobijo več medalj ni vreden nič, saj je vseeno ...prikaži več ali dobiš eno ali pa več, nagrada je ista :(. Poleg tega pa OKS jasno kaže, da mu je vseeno koliko medalj osvojiš, pa naj bo to zlata ali pa bronasta, nagrado dobiš samo za zlato...SRAMOTA ZA OKS!

  • Kristina Suhadolnik 11:23 20.februar 2014.

    Po tem ko so se funkcionarji slikali v Sočiju in po tem ko so še vsi polnih ust zgodovinskega uspeha Slovenije, naenkrat ni več denarja za medalje. Bolno! Dajo naj jim denar, za vsako medaljo posebej in še nekaj zraven, ...prikaži več ker je to edino pravilno. Sram naj bo razne ministre, ki zraven še dobivajo profesorsko plačo na FDV (da ne bo pomote, tudi sama sem obiskovala to fakulteto) in jim bo mesto na fakulteti tudi po koncu političnega mandata še vedno prihranjeno. Tudi če dajo vsakemu športniku milijon evrov (kot so ga Kramarju) je to kaplja v morje ob vsemu pokradenemu denarju. Bruha se mi ob takšnih potezah funkcionarjev, naš dolg bo s tem "špar programom" res občutno zmanjšan! Edini razlog za mojo dobro voljo v teh časih je 7 medalj in ostali vrhunski uspehi naših športnikov, ki so garali za svoj uspeh in tudi za neponovljiv nacionalni uspeh! Naj bo jasno, da denar, ki ga bodo (če sploh) prejeli ni podarjen ampak krepko prislužen. Govorimo o letih odrekanj in trdega garanja. Kar pa ne mo

  • ennanova 11:58 20.februar 2014.

    SočijadaIn če spremljate medije te dni, zlahka ugotovite, da traja sočijada več ur dnevno, o dogodkih v Ukrajini in Bosni in Hercegovini pa poročajo sem in tja, in sicer skupaj po nekaj kratkih minut. Živimo v spektakelskem svetu, v ...prikaži več katerem so spektakli in profit pomembnejši od ljudi, čeprav nekaj kilometrov stran številni umirajo, mnogi pa stradajo v neposredni bližini. Jutri ne bo nič drugače, le demokracije bo vse manj, na koncu pa bo morda …http://za-misli.si/kolumne/dusan-rutar/1488-socijada

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.