Slovenija

Direktor potrdil: Podjetje bo ustavilo proizvodnjo

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Luksi 11:40 18.maj 2026.

Nekako logična posledica zadnjihbštirih let, če se ne bo kmalu ukrepalo bomo ostali brez kakršnekoli proizvodnje.

• Kojak 12:10 18.maj 2026.

No ne nabijaj, kot da zapirajo nekakšna visokokvalificirana delovna mesta. Vi desničarji ste res oprani do amena.

• mina6 13:01 18.maj 2026.

Visoko kvalificirani so že odšli v tujino. Razen če visoko kvalificirane šteješ mešalce megle tipa Sama Urana, mukija, kovačeva, jenula...

• Kojak 14:09 18.maj 2026.

mina6 ... vi tako veselo opevate Hrvaško, pša kako tja bežijo slovenci in slo firme. Jaz poznam vsaj 100 hrvatov, ki delajo pri nas, ne poznam pa nobenega slovenca ki dela na Hrvaškem. Razen tistih privatnikov, ki iz Slovenije delajo ...prikaži več na Hrvaškem, ker tam manjka kvalificirane del. sile. Janša in ostali vam prodajajo bučke.

• maček 14:07 18.maj 2026.

V sloveniji je vse v rokah tujcev,tudi sds je izralski.

• atamama 11:35 18.maj 2026.

Opa, 20 paket sankcij pa hitro učinkuje, ..... raje jedo travo kot da bi še kupovali poceni energente....

• Belatic@@@ 13:57 18.maj 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 11.000.000 € s stopnjo 3% . Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.