Šport /sport/olimpijske-igre

Direktor skakalnega svetovnega pokala za ZOI napovedal nove ukrepe

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • munja 16:39 06.februar 2026.

Pertile, kaj se pa zdaj napihuješ in pametuješ, kje ste bili pa prejšnja leta s temi kontrolami??? Samo vi ste krivi, da je bilo toliko škandalov in nihče drug!!!!!!!!!!!!!! Da vam niso drugi na pladnju prinesli posnetkov, bi še vedno ...prikaži več tavali v temi, bedniki.

luckyss1 17:39 06.februar 2026.

Nein, Nein, Neinneinein, Nein Nein, Nein, Nein, No.....Kreten švabski in vsi okrog njega

• cigomigo 17:52 06.februar 2026.

Sem slišal,,oziroma se govori, da bo Ender 3 izvajal analne preglede skakalcev in to samo zato da bi videl kdo vse leze v RIT

Katriel 19:14 06.februar 2026.

Iščеš dekle za eno noč💋? Dobrodošli - www.sex21.fun

• cigomigo 18:03 06.februar 2026.

Je rekla zadnjič tanja flaškon ko jo je jebal janet janša, da se mu naj za kazen kurec stanjša

• tyler 18:33 06.februar 2026.

V kripto prevari sem izgubil 560.000 evrov in nekaj časa sem mislil, da jih ne morem dobiti nazaj. Izkušnja je bila uničujoča, dokler nisem stopil v stik z NVIDIA TECH HACKERS. Njihova ekipa je bila profesionalna, odzivna in zelo usposobljena ...prikaži več za sledenje ukradenemu premoženju. Na moje olajšanje jim je uspelo pravočasno povrniti mojo kriptovaluto. Zelo sem jim hvaležen za pomoč. Kar se mi je zdelo kot popolna izguba, so spremenili v zgodbo o uspehu. E-pošta: nvidiatechhackers@gmail .com]

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.