Slovenija

Direktor me noče zaposliti, kaj lahko storim?

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Kmodri_ 11:12 12.april 2026.

Je tako, idi...

• PasjaProcesija 07:13 11.april 2026.

Spoštovani. Ime mi je Robert. Sem energetik, sedaj sem bil pa 4 leta politik. Na nekih volitvah je moja stranka dosegla najboljši rezultat, saj nam je zaradi Zorana iz Magistrata samodejno pripadalo 10%, vendar očitno ne bom dobil dobre službe. ...prikaži več Do sedaj sem imel na vrvici Policijo, tožilstvo, SOVO, KPK itd.. V zadnjih letih sem se zapletel v več stranpoti, utegnejo se tudi končati moje sanje o privatizaciji nekega energetskega podjetja. Kaj naj storim? Naj grem v Bruselj na mesto udbašice Marte?

• cigomigo 08:33 11.april 2026.

Grozno Grozno kaj se je zgodilo Moja soseda in sosed izrazita levičarja in velika kradljivca državnega premoženja sta ravno sedaj no prav zaprav pred 5 minutami se obesila, Nista mogla prenesti, da je lahko Zoran sedaj predsednik parlamenta, Sem pa ...prikaži več opazil, da levaki sedaj na veliko kupujejo štrike v zadružnih trgovinah, kar lahko kaže na skupinski samomor. Je že župnik izdal okrožnico, da se morajo zapreti vse trgovine , ki prodajajo štrike

• Janez_533 10:00 11.april 2026.

Mislim, da so tvoji sosedje veliki reveži, ker imajo takšnega zagamanega soseda.

• Ivo 13:48 11.april 2026.

Levaki se smejejo dejstvu, da je Janez končno obupal in vzljubil enega Zokija. Sčasoma bo tudi drugega.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.