Slovenija
32 ogledov

DL zapuščajo člani

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • provni 14:41 27.maj 2013.

    DL ima še vedno zaposlenega kazensko pravnomočno obsojenega podsekretarja, ki poglablja morsko dno na Ministrstvu za infrastrukturo - ostanek Černačevega SDS.

  • macko 15:27 27.maj 2013.

    virant blefer z 1.6 % podpore ? go home...once and forever..

  • občan-1 16:27 27.maj 2013.

    No, tale diskusija od LJ24 je pa res malo prehuda, enostranska in ponižuje za vse tiste ljudi, ki bi bili radi povezovalni-tudi v vsakdanjem življenju. Pa prepustimo presojo še drugim.

  • LJ24 16:16 27.maj 2013.

    Nobena stranka in noben politik, v nobeni državi na svetu, nikoli NI in NE BO, delala v interesu države in njenega ljudstva ampak IZKLJUČNO V SVOJEM INTERESU. Če to komu ni jasno, je res bebec!!!!

  • dragec 22:28 27.maj 2013.

    V PRIMERU VOLITEV, TA STRANKA NEBI PRIŠLA V PARLAMENT!!!!!

  • Žvižgač 23:24 27.maj 2013.

    Gospod minister Virant, čas je, da razmislite o besedah Erjavca:"enega Gregorja smo vidli kako je končau, bomi vidli, kaj bo z dugim Gregorjem". Jaz bi dodal, da greste osebno vi in stranka, natanko po stopinjah prvega Gregorja, ta je ...prikaži več tud mene nategnu, sedaj pa se ne pustim nobenmu več. Sem uštekal kako deluje, kar vi z vašim delovanjem niti ne skrivate. Dobrodošli v klubu odpisanih.

  • Šemefuky 17:17 27.maj 2013.

    Tkole bom povedu nje, tisti, ki pozna žlahtnika moje žene nje, prašičjeglavega PreViranta nje, točno ve, de je to egoistična persona, ki proda lastno mater za osebne koristi in še posebej za denar, nje. Je še hujš kot jaz, nje.<br ...prikaži več />Kdor je pa z njim sodeloval pa dobro ve, da je spletkar, nenačelnež in celo lažnjivc. Celo državno upravo je nasral v pogajanjih več kot enkrat, plačna reforma je katastrofa, večina je na robu, nekaj kao menedžerjev od kurca pa na nekaj tisoč eur, (zdravniki, profesorji in funkcionarji po organih državne uprave in direktorji v javnih zavodih), tako, da njegov domet je silno omejen.O ekonomiji ve en toliko kot Kociperka, ko daje velike krogce v male krogce pri fiskalnem pravilu oz. ko je prihranjen euro več kot 1000 eur vrženih stran. Normalni se ga izogibajo, ker vedo, da so zaradi njegove nenačelnosti lahko vedno na udaru, izigrani ali celo izpostavljeni. Podpiram Celjana, škoda, ker me ni bral pred volitvami, ker bi imel eno razočaranje manj v živl

  • občan-1 15:51 27.maj 2013.

    Če bi sedanjo politično situacijo prenesel v leto 1945 in njih posledice, bi bilo veliko huje za ljudstvo in žrtve ki bi nastale.Stranke in njihovi veljaki ne morejo in ne smejo stati, kot granitne kocke, na mestu in nepreklicno ...prikaži več zagovarjati program stranke. Smisel ima samo CILJ, pot pa si morajo stranke in veljaki ibrati skupaj. Zato je pljuvanje po strankarskih veljakih neopravičeno, če se le ti prilagajajo POTI k skupnemu cilju.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.