Slovenija
89 ogledov

Do poletja tudi predlog za dekriminalizacijo uporabe konoplje

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • francl12 15:11 21.april 2015.

    Pravilen naslov bi bil: Slovenija je velika pridelovalka.....

  • Pepe007 15:28 21.april 2015.

    ...ampak ne industrijske konoplje, temveč "medicinske", ki se uporablja za "rekreacijo"...Industrijske konoplje je malo, ker je nekaj komplikacij in rizikov.

  • mph 16:51 21.april 2015.

    Pomisleki so vedno, ampak dokler policija z racijami ne preganja tistih, ki kadijo tobak ali pijejo karkoli alkoholnega, ne vidim ovire. Zlorabe pa so tukaj možne seveda pri vseh teh, enako kot so pri tabletah proti bolečinah, s katerimi se ...prikaži več nekateri zadevajo in podobno. Absolutno podpiram dekriminalizacijo. Poznam pa jih par, ki jim je hudo bolezen bistveno olajšala, samo se fijakat po nepotrebnem do Avstrije ....

  • JohnSmith30699 21:11 21.april 2015.

    Konoplje se legalizira tako, da se je IZBRIŠE iz vseh zakonov, tako bo postala samo še ena od rastlin.

  • jakec1575 23:33 21.april 2015.

    Sam bi naredil ostro ločnico med rekreativno, medicinsko in industrijsko uporabo. V interesu mnogih in črnega trga ni, da se zadeva legalizira. Še posebej, ker se na rekreativni ravni s črnim trgom ukvarjajo tudi varuhi zakona. Ne verjamete? Me bojo ...prikaži več "guglal" zdajle. Rekreativnost ubija produktivnost druzbe. Ne,ne govorim o odvisnosti, ki jo radi mečejo zadrteži kot glavni argument. Hašiševo olje: če mu že ne znamo priznati drugih učinkov, pacientom v kemoterapiji vrača, tek, voljo, kak nasmeh, predvsem pa obraz. trenutno je po forumih sodeč cena na črnem trgu 100kratnik. Pošteno? O industrijski konoplji in možnosti revolucije in nadomeščanje plastike in mnogo drugih strupenih materialov pa raj ne bi. Konoplja lahko reši svet. Upam, da ZL uspe, če ne takoj z vsem pa vsaj korak po korak. vsako leto nekaj.

  • Avatar čavez
    čavez 22:54 21.april 2015.

    Dokler bo vlada na kokainu, trave ne bomo legaliziral.

  • dragec 21:18 21.april 2015.

    Gremo na en joint

  • moder 08:27 22.april 2015.

    Prijatelj, pobrskaj po slovarju slovenskega jezika za definicijo *rekreacija*, pa potem povej, kaj vidis ti slabega v tem? V USA je slo tako dalec, da so varuhi zakona preobremenjeni, da bi prisli na mesto ropa, ko sodobili klic na njihovo ...prikaži več 911, ker so bili prevec zaposleni z zetvijo bilk konoplje,... Tudi pri nas se vedno najdejo sredstva in denar za zetev par rastlin, medtem ko se pravi kriminalci prosto sprehajajo, ker jih policija *ne najde*,...

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 16:27 21.april 2015.

    Ostro bi blo treba naredit ločnico med medicinsko, rekreativno in industrijsko konopljo. Najslabš kar lahk nardijo je da vse to vržejo v isti koš. Predvsem se bojim da se bo učinke medicinske uporabe zamegljilo z placebo učinkom in potem tud ...prikaži več nekomu k sicer ne bi hotu konoplje kadit podtakne da kadi "za zdravje". Rekreativno se mi zdi ok če ne kadi oseba mlajša od 20 let, če se ne kadi v pričo nekadilcev, pred mladoletniki ipd. Isto kot pri cigaretnem dimu da se ne kadi po kafičih, na javnih površinah, da se ne sme oglaševat konoplje ipd..to je absoluten minimum. Drugač pa če bojo nardil tko k je treba.....torej da bojo na vse te vidike pomislil ...kar sicer mal dvomim ampak potem bo ok.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 20:29 21.april 2015.

    Drgač pa ja super je če se dekriminalizira da pol mafija ne pobere tok dnarja od nelegalnih drog..ker tist k bo hotu dobit travo bo vedno najdu način da pride do nje in če lahk ta dobiček z naslova trave ...prikaži več pride za javno dobro je velik boljš k pa če mafiji pod roke pride. Vsi profitirajo. S tem denarjem se pa lahk pol financira kej kar dolgoročno prinaša plus vsej družbi.

  • jakec1575 23:34 21.april 2015.

    Zelena delovna mesta, dobesedno.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.