Slovenija
2435 ogledov

Dobil bo 110-odstotno podporo

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    mahatma2 13:51 20.september 2025.

Pri naših volitvah vedno obstajajo tri opcije , se pravi , da se voli nekoga novega , da se voli v tem primernu spet Goloba , ali pa Jansharija in SDS sodrgo. Sami pa presodite katera opcija od vseh slabih ...prikaži večh je najmanj slaba in definitivno je in vedno bo ta opcija Janshari in njegove slepe ovce , ki zmerjajo vsakega , ki ni njihov s komunistom sami pa malikujejo Stalinistično Kumrovšega prefarbanega komunista , pri katerem je Slovenija naredila vedno več nazadovanja kot pa napredka.

• munja 14:40 20.september 2025.

Ti imaš tudi spomin zlate ribice. Koga vse je pa Golob zmerjal oz. še zmerja, tega pa ne vidiš oz. ne slišiš????????? Enake vatle za vse!!!!!!!!!!!!!!!!

ADImavasrad 14:46 20.september 2025.

Jaz bom kar abstiniral. Jajo se mi gnusi, ptič je pa prevelik oportunist in preveč rad ima davke

• nada85 13:09 20.september 2025.

Goloba edino podpira njegova stranka, na volitvah bo pobral cunje in adijo za vedno

• munja 13:17 20.september 2025.

Točno tako!!!!

mahatma2 13:45 20.september 2025.

Na svetu so ljudje z odličnim spominom , z normalnim spominom in z spominom zlate ribice . Me zadnjo kategorijo sodijo vsi tisti , ki so pozabili na špricanje in korupcijo s strani Jansharija in SDS sektaške sodrge.

• Naklonsky 14:02 20.september 2025.

Saj so imeli prav, kaj bluziš!

• munja 14:38 20.september 2025.

Ene so še premalo pošpricali!!!!!!!

• Paark 14:41 20.september 2025.

Tudi sodstvo in mediji so zagotovo zadovoljni z njegovim delom, zato ga jaz ne bi odpisal

• Ender3 14:54 20.september 2025.

nada85 in ostali uporabniki kletnih imen. Sedaj so vam dovoljene sanje po volitvah bo drugače. To kar sekta SDS podpira in zagovarja, večina volilcev ne odobrava. Brez razloga se podpira Ukrajino, širi sovraštvo do Palestine in podpira hegemonizem ZDA in ...prikaži več Izraela. Kdo bi se želel vladavine takšne mizerne ideologije. Nasedli boste na lastnih čereh enoumja..

• maček 13:49 20.september 2025.

Klovni.

• Ender3 14:46 20.september 2025.

Kaj ostali so pa cirkusanti, ker delajo cirkus povsod kjer se jim zahoče. Ampak oni imajo prednost, ker so etablirani na 30 letni podlagi.

• hudobec9 14:50 20.september 2025.

ogabn folk

• Puklastimiha 20:36 20.september 2025.

Ovce levajzarske, vi ste nori. In zabiti.

ADImavasrad 13:51 20.september 2025.

110% podpora je značilna za janševike. Je pa tudi res, da sta si jajo in ptič podobna glede stila vladanja. Ne govorim o primitivizmu in nasilju, kjer je jajo absolutni zmagovalec, temvec o tem, da se oba obnašata kot sončna ...prikaži več kralja in so jima koalicijski partnerji in celo lastni partijci bolj za okras, postavljeni pred izvrseno dejstvo, kot si ga je Vodja zamislil. Podobnosti je še nekaj. Nobeden od njiju nima izzivalca na kongresu in za oba velja reklo "Stranka, to sem jaz."

• Ender3 14:43 20.september 2025.

Tudi preostali svet si želi avtokracije in avtokratov. Že Aristotel je trdil, da je demokracijo pogubna za ljudi..

ADImavasrad 14:59 20.september 2025.

Če si jih želi je to zato, ker se jim je liberalna demokracija povsem izneverila in skrbi samo se za interese elit, pa tudi demokracija je čedalje bolj samo še po formi, po vsebini pa se sprevrača v fašizem (IT, ...prikaži več, DE, FR, GB, US .... da novih "demokracij" niti ne omenjam).

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.