Avto

Dobra novica: Tako velike pocenitve goriva že dolgo ni bilo

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • McBobo 16:15 10.avgust 2026.

A to pocenitev je golob zrihtal? Sprašujem za soseda.

• Sarko Sarko 15:00 10.avgust 2026.

bravo vlada

• groffriedrich 15:29 10.avgust 2026.

Vlada pada,počasi in sigurno.Da se ne boš stopil kot sladoled prliznjenec.

• slovenski3 15:17 10.avgust 2026.

Vlada naj razmisli o možnosti, da bi PaPajopi plačeval gorivo po zvišani ceni, s čimer bi ustregla tudi Enderju3 in Groffriedrichu.

• groffriedrich 15:23 10.avgust 2026.

A veš kaj,zaradi mene naj bo bencin 100€ liter.Toliko,kot ga jaz porabim,ni problema.Bom pa razmislil o tvojem predlogu,v pogovoru z določenimi ljudmi smo se že dogovorili,kaj in kako bomo naredili.Ti še kar pametuj naprej,pa vso srečo pri tvojih provokacijah.Z ODLIČNIMI POZDRAVI,DEBIL!!!

• jessica5 16:09 10.avgust 2026.

Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta spremenili vse. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj. Stopite v stik z nami še danes prek trustwave.cyberdefense na gmail com

• cigomigo 14:10 10.avgust 2026.

Kot vidite jaz nikoli nobenemu ne repliciram Meni je edini cilj da vas jebem tako leve kakor desne,, Če pišem kaj o pujsi pepi,, crkavate od tuge snrdljivi levaki in slobodnjaki,, če napišem kaj slabega o Janši se pa pizdijo ...prikaži več Janšisti,,Jaz pa prav uživam ko jebem vse po spiski predvsem leve in manj desne

• groffriedrich 15:27 10.avgust 2026.

Ti jebeš samega sebe v živ mozak,čisto po desnuharsko.Upam,da greš kdaj k spovedi.Res ste nekateri loterijski zadetki na tem portalu adijo.Pravi frajerji,kar uživajte,dokler še lahko,ti in tebi podobni merjasci,kot je slovenski3.

• bandit 17:40 10.avgust 2026.

Janez glej kaj ti delajo ko si na Mauricijusu. Ti nisi nič kriv ko vedno v 35 letih.

• rd2dmk2 15:51 10.avgust 2026.

a samo ?!

• PaPajapopi 14:02 10.avgust 2026.

Kalimero ma vas rad. Najprej ogromno poviša in potem po pikicah niža. Za mešanje megle in dreka je dober ter metanje peska v oči.

torolino 14:31 10.avgust 2026.

Kaj bi ti za 1€ v minus? Jezen ja sam sebe.

• groffriedrich 15:33 10.avgust 2026.

Pajapopi,jaz sem si nabavil očala,da ne bom fasal kakega drobca v oči,desnuhi so že vsi oslepeli.Neverjetno,kakšno zadovoljstvo s strani slovenskega3.Je rekel,da se mu ne bo treba več vozit na hlape in vsakih sto metrov pihat v kaslc.Res je vesel in ...prikaži več prezadovoljen s to nesposobno vlado.

• slovenski3 19:03 10.avgust 2026.

Slovenski3 je dovolj bogat, da si je privoščil razkošnega bencinarja za razliko od tebe, ki se voziš s kitajskim klumpoom, ki mu izmenično odpovedujejo iztrošene celice baterije.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.