Svet
22236 ogledov

Bodo kupci na slabšem? Velika sprememba, ukinjajo regulacijo cen goriv

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ender3 15:20 14.julij 2025.

Bilo je samo vprašanje časa. Dolgo so subvencionirali cene goriv mimo določil in pravil EU..Da vidimo, ta logičen eksperiment ponudbe in povpraševanja..

Leon 15:32 14.julij 2025.

V A in D je že od nekdaj razlika v ceni goriva na tankštelah . Vem ,da je bilo na avtobanih najdražje .

• atamama 15:33 14.julij 2025.

Odvisno kje nabavljaš in koliko, tam se določa cena na trgu potrošnikov...

• ToSmJest 15:25 14.julij 2025.

Cel svet nima pojma! Mi vsako stvar naredimo čisto nasprotno od vseh drugih, saj smo samo mi najbolj pametni. Samo mi bomo totalno regulirali cene. Samo mi bomo reševali zastoje z omejitvami hitrosti po polžje. Samo mi bomo rešili planet ...prikaži več z zapiranjem TEŠ ...

Leon 15:29 14.julij 2025.

Samo ti počneš vse nasprotno od ostalega sveta .

• 4krogci 06:57 15.julij 2025.

Tosmjest….HR imela regulirane cene na AC in izven….Avstrija uporablja resevanje zastojev z omejitvami in celo deluje…TEŠ pa zapiramo ker ne pokriva niti svojih stroskov, kaj sele da bi s ez njim kaj zasluzlo….ampak ja ce bi bil JJ na oblasti ...prikaži več bi mu pa ploskal kolk dobrega nardi za drzavo pri istih zadevah!

karjola 15:59 14.julij 2025.

vse je odvisno od kartelnega dogovora

jezeran 19:37 14.julij 2025.

Naš bumbar pa v največji turistični sezoni, pod svoje okrilje vzame še AC. Ni logike, kot da dela proti državi in ne za državo. Res da Petrol ni cel državni, ampak tudi od tega nekaj kapne v državno malho

• Dyane6LC 07:57 15.julij 2025.

Bla..bla..Hrvati so še v soboto imeli na AC (preverjeno!) 1,79 EUR/l na vseh glavnih točilnih mestih, kjer so vsi tankali nek Power-plus diesel, razen na točilnem mestu 13, ki je bilo nekje tam ob strani, kjer pa je res bila ...prikaži več cena 1,38 EUR/l za ta navaden diesel. Pri nas pa se gremo neko vojno Petrol-vlada. Naj Petrol naredi enako pri nas: na vseh pumpah na AC naj na večini mest toči premium gorivo, nekje tam zadaj pa naj ima eno s ta regulirano ceno. Koza cela, volk pa še vedno lačen!

• Luksi 16:23 14.julij 2025.

Ampak oligarh je pametnejši in bomo mi financirali gorivo turistom na poti proti Hrvaški...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.