Slovenija
28 ogledov

Dobrodelna akcija za tri otroke, ki so ostali brez mame

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mirac 11:41 17.februar 2015.

    Miho; malo si čuden. A zdaj, ko otroci nimajo ne mamice in ne očeta (očeta-hvala bogu strpati v zapor in pozabiti nanj), a sedaj naj jih vzamejo iz okolja, kjer vsaj poznajo ljudi, so njihova družina. Naj otroci ostanejo v ...prikaži več okolju, ki jim je poznan, skupaj; nikakor pa jih ne dajati v druge družine in po možnosti jih še ločiti. To je bolj travmatično.

  • miho 14:37 17.februar 2015.

    A pri starih starših so? Ok, to je pa ok. Sem mislil, da jih ima oče.

  • depresija 12:19 17.februar 2015.

    Dvomim, da bi podaljšan ukrep repovedi približevanja kaj pomagal. Ko se sociopat za nekaj odloči.. Na žalost. Bogi otroci...

  • Janez_53 12:26 17.februar 2015.

    Ne vem sicer kaj si po stroki, ampak takšno pametovanje je popolnoma brezvezno! Najbrž bodo odgovorne službe znale oceniti, ali lahko otroke vzgajajo stari starši! Ti bi jih kar strpal nekam stran od vseh sorodnikov???

  • Dolores Žbljaa 11:12 17.februar 2015.

    Kaj pa vam ni jasno??? Že tak so ubogi zgubili mamico..vi bi jim še stare starše vzeli :ONAROBE SVET :(

  • valerijakregar 12:07 17.februar 2015.

    čakam da dedek in babica v imenu teh sirot tožita državo, ker je zatajila na vsej fronti in temu psihopatu dovolila prenehanje prepovedi približevanja !!!!izredno sočustvujem z malimi sirotami in svojci, a zaman že ves čas čakam, da ...prikaži več se pokaže na osebe z imeni in priimki, ki so privedli do te tragedije !!!!!!!!!!!DRŽAVA-MAČEHA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • wingspan15 13:02 17.februar 2015.

    prepoved približevanja še nobenega nasilneža ni ustavila. Ukrep je namenjen predvsem sam sebi, ne pa zaščiti žrtev. Zaradi takih plastičnih zakonov, ki so sami sebi namen, večina žrtev nikoli ne prijavi nasilja, saj jih naša zakonodaja in strokovne službe niso ...prikaži več sposobne zašćititi. Rezultat vsega skupaj pa je znan. Mamica treh otročkov ni bila prva žrtev morilca. Žal pa se iz tega naši vrli parlamentarci niso ničesar naučili.

  • valerijakregar 13:43 17.februar 2015.

    se strinjam s teboj.a ne morem preko dejstvai, da je tej ubogi mamici inštitut pravne države odvzel celo to, najmanjšo možno mero osebne zaščite !in če država najde denar za Sajfe, ga upravičeno, v veliko večji meri ...prikaži veči pričakujem od nje za vzdrževanje teh sirot do njih polnoletnosti.PSIHOPATU SO PRIŽGALI ZELENO LUČ !

  • miho 10:35 17.februar 2015.

    Vse tisto, kar zbirajo, otrokom ne bo kaj prida pomagalo. Vse to otrokom lahko da oče, ki je ubil mater otrok. Otroci rabijo v prvi vrsti normalne starše in normalno vzgojo brez nasilja. Takoj in nemudoma jih je treba odstraniti ...prikaži več iz takšnega okolja in jih dati v rejništvo ali pa v zavod (npr. Dom Malči Beličeve). Nato pa je treba delati z njimi, da bi bili kot odrasli čim manj travmatizirani (nekaj travme bo pa zagotovo ostalo, ker še odraslo osebo takšna stvar travmatizira, kaj šele otroke).

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.