Slovenija
102 ogledov

Dodatek za stalnost bo ostal, pogajanja vseeno pod vprašajem

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žvižgač 19:49 12.november 2014.

    Pusti se pregledati pri specialistu, ker tvoji komentarji kažejo na določene bolezenske znake. Očitno si za sužnjelastniško družbo,večina je ne podpira, zato ker ne razumeš materije se ogradi od teh razmišljanj, ker ti očitno načenja zdravje in povzročajo duševno stisko.

  • Hi5 11:35 13.november 2014.

    Se pravi - zaposleni v JS naj sami predlagajo spremembe svojem delodajalcu. Točno vedo, kje kak zaposleni sedi za brez veze, točno vedo kje njihovi šefi vplivajo negativno na celoten budget. Toliko bolje, če bodo sami v JS prišli do ...prikaži več rešitev. Za stanje kot je sedaj pač ni več prostora in tudi za toliko ljudi ne.Zadajte si v JS sami cilj, da boste 1% na leto zmanjšali zaposlene in 1% na leto dvignili produktivnost. Sploh niso visoki cilji, je pa potrebna resnost in disciplina za izvedbo. Poznana je cifra, koliko je treba rezat, sedaj pa na delo.

  • Hi5 08:20 13.november 2014.

    Malce surovo ampak niti ne tako daleč od pravega ukrepa. Vsekakor zmanjšat število zaposlenih v JS - na kak način, pa naj se znajdejo sami. Prišparate je treba X € in to naj jim bo cilj. Kako, njihov problem.

  • Ferluci 17:31 12.november 2014.

    Pa kakšna stalnost, lepo vas prosim! Pomembnejša je delovna doba.

  • Hi5 08:16 13.november 2014.

    točno. Dobr so jih dobil na štos.

  • Darko Gavric 09:54 13.november 2014.

    da je verjetno kje kak viška bi verjel, da pa bo delo narejeno - močno dvomim. Kot prvo je šefov, ki ne pomagajo ostalim delavcem ogromno, kot drugo je običnih delavcev ponekod premalo in v naši državi je kot tretje ...prikaži več toliko balastne papirologije da delavci ne dohajajo ponekod količino papirja kot jih mi stranke prinesemo.Se pa strinjam - z varčevnjem se samo krč v naših denarnicah dela, posledično pa v gospodarstvu.

  • matermila 14:29 13.november 2014.

    Pa naj mi nekdo razloži,kakšen jo to dodatek na stalnost.Se mi zdi,da diši po tistem grškem dodatku pri plači,če nekdo ne zamuja v službo.Jebo jih bog,pa menda je ja treba hodit v službo stalno,ne kar malo občasno.Ne razumem tega pa ...prikaži več pika.Jaz delam pri istem delodajalcu že 20 let,pa še nisem slišal za ta dodatek.Pa tudi v bolniški nisem bil že najmanj 15 let.

  • KLOBO 16:40 12.november 2014.

    Ma kaj se ima vlada pogajati z raznili Štrukelci in drugo drhaljo, ki ni nikoli živela od svojega dela, vse na račun drugih'''''???? Sprejet odredbo o razpustu celotne Javne Uprave, tako se dela v Realnem sektorju, če gre firma Zugrunt, ...prikaži večnt, postaviti nova merila in pogoje za ponovno zaposlovanje v JU in naslednji dan razpisati prosta delovna mesta (pol manj delovnih mest od sedanjih), zaposlovati na osnovi izpolnjevanja pogojev, ne pa kot sedaj na osnovi vez in poznanstva. S tem, da vsak , ki bo nanovo zaposlen v naprej podpiše bjanko izjavo o sporazumni prekinitvi delovnega razmerja, kot se to dela v realnem sektorju, ko te nihče ne vpraša, ali se ti strinjaš ali ne za 20 % zmanjšanjem dohodka ali odpustom iz delovnega razmerja !! te lenuhe bi pa kar še naprej ujckal in za njih najemali nove in nove kredite, da se ti debelijo na svojem delovnem mestu !! S trdo roko nad JU, z odredbami in sprejemanjem potrebnih zakonov, če je to potrebno, ne pa da se popušča in popušča. S tem ne bomo

  • alfagirl 20:04 12.november 2014.

    Sindikalisti pristajajo na 36 urni delavnik. Pomeni, da delo bo narejeno tudi s skrajšanjem delovnega časa. S tem priznavajo, da je v javnem sektorju 10% preveč zaposlenih.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.