Avto
8856 ogledov

Dokazi, kako šarlatansko so v ekipi Bratuškove šli v spreminjanje ključnega zakona

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Vozniček 09:31 10.oktober 2019.

    Prosim vlado in odgovorne ministre, da nehajo metati pesek v oči ljudem katere so nategnili, da so prišli do stolčkov, ki jim jih isti ljudje itak niso namenili! Kdaj bo Slovenija rešila problem koruptivnosti, če ostajajo vedno iste osebe ZA ...prikaži več nesposobnimi ministri po kabinetih in pisarnah. Kateri minister bo posegel v strukturo VIP zaposlenih v svojem kabinetu in jih razmetal prvi, tisti bo videl, da ni vsega tako težko doseči kot je videti! Že morda, da je narod vajen tega, ampak prav...

  • Vozniček 09:25 10.oktober 2019.

    A se nekatera imena že 20 let pojavljajo na istem mestu in odločajo o prometni zakonodaji, čeprav je ta med največkrat spreminjanimi in grajanimi? DA! A se določen isti priimek pojavi v tem članku in posredno kot "strokovni nadzornik oddaje" ...prikaži več v članku: "Kritika na račun Planet TV: "Joj, joj. Je to mogoče?"" DA! A se da sešteti 1+1 in ugotoviti kako deluje to pri nas, če nekdo povezan z nekom, ki se ne priveže v avtu v "poučni" oddaji na TV, piše prometno zakonodajo že 20 let?? DA!

  • 4ba2a8e4cc2cfe1172eec499b48f077b0c78143c 08:29 10.oktober 2019.

    A redarji,pa saj niste pri sebi.Ljudje ki so do včeraj ovce pasli bodo izigravali zakon. Policaj se šola leta da lahko opravlja ta poklic.To je brca v jajca policistov.Že to da te redar lahko uklene, je sporno z zakonom.

    • Vozniček 09:39 10.oktober 2019.

      No no, šolanje za policista tudi ne traja ne vem kako dolgo... Včasih je bilo za nadzornike državne meje skrajšano na nekaj mesecev... mislim, da je bilo 6 mesecev, pa je tudi imel vse pravice do nošenja orožja in uniforme, ...prikaži več da prepreči ilegalen prehod meje, vklene ipd. Ne pretiravajmo...

    • Vesna Dolšak 15:13 10.oktober 2019.

      Vozniček, ampak so pred tem tečajem morali imeti končano srednjo šolo, če si hotel ratat policist. Ne vem pa, kakšno usposabljanje morajo dati skozi kandidati za redarje.

    • Vozniček 21:35 10.oktober 2019.

      Zagotovo morajo dati neko šolanje čez, kot tudi DARSovi nadzorniki, ki imajo recimo lahko modre lučke na vozilih. Tudi redarji morajo srednjo šolo končati, ampak kaj pa je danes srednja šola? Danes diploma ni vredna nič in ni zagotovilo pameti ...prikaži več in razgledanosti, kaj šele srednja šola... Če pa si mislila srednjo kadetnico, to je pa druga zadeva, ampak ne vem katerih je danes več v policiji, kadetov ali priučenih...

  • Vozniček 09:34 10.oktober 2019.

    ...poniževati pa tega naroda ni treba! Že tako strokovnjaki, ki bi kaj naredili, ne morejo zraven k vašemu preokupiranemu koritu. Vsak minister ne bo večno tam, kjer je zdaj. Mene bi bilo sram vse življenje po ulici se sprehoditi, saj ...prikaži več me lahko kdo, ko ne bom več minister, ki sem mu s svojim butastim zakonom naredil škodo, vedno pljune sredi ulice v obraz, pa še vedel bom, da ima prav!

  • migi 08:33 10.oktober 2019.

    da te kap!!!!!od nje pa res ne moreš pričakovati nič pametnega in takšno "one" vodi pomembno ministrstvo......

  • malarin 08:11 06.maj 2022.

    Draga moja Slovenija, kje bogu čas kradeš ! ! !

  • Vesna Dolšak 15:14 10.oktober 2019.

    Šarlatanski odnos v skupini ljudi, ki jim je na čelu ta ženska, me sploh ne čudi.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.