Magazin /magazin/vip

Dončić potrdil konec zveze, ESPN piše o drami s policijo v porodnišnici

Komentarjev 36
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Garancija 07:42 11.marec 2026.

Denar vse pokvar

Garancija 07:44 11.marec 2026.

Nas samo zanima ,kdo je tle kriv

• mateja04 07:48 11.marec 2026.

Noseča ženska z majhnim otrokom, "slavni" košarkaš z novo priležnico....Le kdo bi bil kriv???

• Harrisonmf 08:10 11.marec 2026.

Dej Mateja, ne bluzi, če ne poznaš zadeve. Za žensko je tko al tko, da nikoli ni kriva za nič. Še dobro, da vas poznamo, predobro.

• mateja04 08:29 11.marec 2026.

Harrisonmf , s svojimi besedami si samo potrdil, da imam prav...

• francek 09:14 11.marec 2026.

Z isiljevanjem za preživnino je pokazala kdo in kakšna je.

• popokatopetl 09:21 11.marec 2026.

"Denar vse pokvar" --- Dejansko je starševstvo strašanski šok za današnjo mladino. Ta dva dvomim da sta imela problem z denarjem.

Ruska_Zmaga 09:37 11.marec 2026.

Res je garancija,samo da v večini primerov so to ženske!!!

• Majazmaja 10:34 11.marec 2026.

francek: preživnino je zahtevala za OTROKA, ne zase in preživnina otroku pripada - ne zato, da jo dame porabijo za nohte in lasne podaljške, kot se špekulira, ampak za življenje otrok (vrtec, šola, hrana, oblačila, interesne dejavnosti, počitnice, tudi stroški, ...prikaži več ki nastanejo doma (večje stanovanje) itd.). Gospa je diplomirala ekonomijo, doma so dobro preskrbljeni in ni se bati, da se ne bi zaposlila oz. tudi brez partnerjeve preživnine zmogla preživljati dveh otrok.

• Ender 11:41 11.marec 2026.

pri nas no Kosova ima muški za čas nosečnosti žene po zakonu pravu na drugo žensko, To nam zrihta centar za socialni rad, Pa je mir u kuči

• Ender3 16:44 11.marec 2026.

Za tega jebenega Dončića aktivisti navijajo kot bi bil del Janezovega tima. Zakaj nihče patru Rupniku nihče ne stopi v bran. Brez zašlite janšistov je prepuščen cerkvenim institucijam

• francek 17:48 11.marec 2026.

Verjamem, da bo Luka dobro poskrbel za otroka.

mahatma2 10:44 11.marec 2026.

Kaj in kako se je začel njun prepir , nimam pojma , če sta za narazen pač sta . Logično pa je , da bodo trpeli bolj otroci kot onadva ne glede na denar ali ne . Sicer sta še ...prikaži več toliko majhna , da tega sedaj ne razumeta ampak bo pa prišel čas ko bosta. Do otrok pa nima nobeden izključne pravice in bolje je za otroke , da sta z mamo , ker druga ženska ob Dončiču ne more biti isto kot mama. On pa ima mnogo preveč obveznosti , da bi primerno kot oče skrbel za otroka, Pravim kot oče ne kot milijonar.

• slavauk22 19:37 11.marec 2026.

dončič je srbine tako kot ti oba razumeta da balkanska mentaliteta ne spada v zakon

• munja 08:27 11.marec 2026.

Ne verjamem, da je vse to, kar natolcujete mediji, res. Sicer se bosta pa sama pogovorila, brez vas.

• maček 14:47 11.marec 2026.

Dej luka,ne moreš imet skrbništva,s8 na treningih ali tekmah,kako boš skrbel za otroke?

• Ender3 16:34 11.marec 2026.

Mogoče bo poklical otroško varuško Ano Bah-Žibert. Ona vzgaja otroke pomembnih staršev..

• matija07 10:02 11.marec 2026.

:)))Glavno da ni "pozabila" na zahtevek ! :))) Mene že 17 fukajo s preživnino, otroka mi je pa s pomočjo sistema ukradla in ga indoktrinirala. Vse sem samo človek ne. Samo denar, moj denar pa jim ne smrdi. Plačuj pa ...prikaži več tiho bodi je sistem. Fantje gumo gor, pol je prepozno! Zdaj bom seveda mizogini seksist ! Itak sem že neprilagojeni alkoholik. Naj jim bo! :(

• Majazmaja 10:29 11.marec 2026.

Nekaj je hudo narobe, da ne vidiš otroka ... Cilj na CSD-ju je namreč, da otroka vzgajata oba starša, čeprav sta ločena. Si poleg tega, da si alkoholik, tudi agresiven? Iz tvojega zapisa veje izjemna agresija, ki si jo verjento ...prikaži več izražal tudi do partnerke, otroka in tudi na sestankih na CSD-ju.

• jakec1575 09:11 11.marec 2026.

Mladi starsi. Ona ga je izsiljevala, da ne bo vec v LA zivela, on pa kaj naj?? odpove pogodbo? Ocetu otroci vse pomenijo. In tip dela vsak dan v LA. in to da ne mores videti svojih otrok, je najhujsa ...prikaži več kazen. Kazen, ki je pretirana za nesoglasja 2 starsev, ki hoceta vsak svojo pot. Zrela locitev je, da oba starsa lahko vidita otroke. Naj ji da prezivnino, ona pa naj si pripelje prijatelje v LA. Tole custveno kaznovanje je na skodo otrok.

• Majazmaja 10:42 11.marec 2026.

Kako veš, da ga je izsiljevala? Da ženska odide noseča in še z malim otrokom, mora biti nekaj hudi narobe. Verjetno niti po treningih in tekmah ni prišel domov, ampak je užival s prijatelji, medtem ko je bila ona doma ...prikaži več - v okolju, kjer je težko vzpostaviti neke pristne stike. Nosečnica z malim otrokom rabi pomoč in podporo, čeprav ni v nekem delovnem razmerju in tudi socialna podpora (=podpora družine in prijateljev, ki jih v ZDA nima), je v tem obdobju zelo pomembna,

ihake8989 18:39 11.marec 2026.

Ste vedeli, da so srčno-žilne bolezni vodilni vzrok smrti na svetu?! Ljudje že leta trpijo za hipertenzijo in ne vedo, da jo je mogoče zdraviti s tem zdravilom--->> https://e.vg/puls

Nika21t 18:50 11.marec 2026.

I⁠š⁠če⁠š d⁠еk⁠le z⁠a e⁠no n⁠o⁠č💋? D⁠ob⁠rod⁠oš⁠l⁠i - www.sex21.fun

• Loveisontheair 17:56 11.marec 2026.

Oba sta dobila otroka zelo zgodaj. Za moje pojme prezgodaj. Ona ga je sicer res podpirala, vendar roko na srce živela lagodno življenje na njegov račun. Kaj je vsa ta leta delala ? Ne kaj dosti. On je še zelo ...prikaži več mlad, nedorasel, otročji, normalno je, da si želi izkusiti še kakšne ženske, saj je bil z Anamarijo od 12. leta, kar je . Je treba videt dve zgodbi. Ona je že vedla kako ga pripopat nase - z dvema otrokoma in sedaj je na vrsti preživnina...;)

• mateja04 19:04 11.marec 2026.

Pa kaj hudiča je narobe s tabo??? A ti res misliš, da vsi gledamo sam na dnar v življenju???

• Loveisontheair 21:00 11.marec 2026.

ne, Anamarija pa res ne gleda denarja. Lepo vas prosim.

• Loveisontheair 20:43 11.marec 2026.

Če bi Dončič bil skladiščnik v Dipotu, teh problemov ne bi bilo.

• Ender 11:39 11.marec 2026.

jebemti ja centar za socialno delo Pa sigurno bi bilo bolje otrokoma pri Luka Dončič ker on ima veliko denarja i močan vpliv kot pa da bosta otroka životarila tamo nekde na selu

• Xman 13:01 11.marec 2026.

Še ena zapuščena sponzoruša, brez dneva dela in koristi! Nutrija ima veliko kloniranih zajedalk na bogatih moških. Luka vsaj ni star 60, to jo najbolj boli, ko jo je nagnal nazaj v njeno vukojebino Zagorje ali Trbovlje greznico! Zdaj jo ...prikaži več bodo onegavljali samo še 60+ letniki!

• Ender3 16:38 11.marec 2026.

Za trole so poznani vsi brez dela, zaslužka in koristi. Spisek dnevno ažurira njihov mecen in veliki voditelj skrajni deloholik.

• Yoey 17:25 11.marec 2026.

XMAN, Očitno imaš težave sam s sabo, ko pišeš take nebuloze!!!

• jessica2 14:35 11.marec 2026.

V kripto prevari sem izgubil 560.000 evrov in nekaj časa sem mislil, da jih ne morem dobiti nazaj. Izkušnja je bila uničujoča, dokler nisem stopil v stik z NVIDIA TECH HACKERS (ekipo za kibernetsko varnost v velikem ameriškem tehnološkem in ...prikaži več programskem podjetju). Njihova ekipa je bila profesionalna, odzivna in zelo usposobljena za sledenje ukradenemu premoženju. Na moje olajšanje jim je uspelo pravočasno povrniti mojo kriptovaluto.. Zelo sem hvaležen! E-pošta: nvidiatechhackers@gmail.com

• Tone2K 07:57 11.marec 2026.

No upam, da bomo od sedaj naprej slišali čimmanj ali še bolje, popolnoma nič več o tej ženski.

• Toma 12:01 11.marec 2026.

Seveda bomo! Če nič drugega kako troši 5 mio $ na leto ;-)

• Ender3 16:33 11.marec 2026.

Raje bi videl, da nebi več pisali o Dončiću. Ker je beda od človeka in se od razveze lastnih staršev ni ničesar naučil. Mati se je trudila in odrekala za njegovo kariero. Tata Sašo pa samo čakal, da se okiti ...prikaži več z sinovo slavo..Srbska posla.

• mateja04 10:00 11.marec 2026.

Vaš lepi moški svet, v katerem živimo, nas lahko že jutri pahne v 3.svetovno vojno brez zmagovalca... Ko bi vsaj moški napenjali še kakšne druge mišice poleg , se ve, katerih...Koliko lepši bi bil svet brez vas, vsaj večine...Zdej pa hitro pisat...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.