Avto
173 ogledov

Dotrajanih na stotine policijskih vozil

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • NeAnonimni 11:55 16.november 2013.

    Starost in število kilometrov ni pogoj za izločitev iz prometa, seveda ob ustreznem vzdrževanju!

  • allstarr111 12:20 16.november 2013.

    Zakaj ne vozijo tistih ki jih talo z veseljem plenijo :) ??????Vam povem zakaj, ker so večinoma same kripe za 100-200 evrov, pobrati vozilo nekomu ki vozi avto vrednosti 30-50 ali dražjega pa niti v sanjah ne pomislijo, ...prikaži večo, ker se bojijo, se spomni kdo kaj je bilo Z gospodom Damjanom in njegovim merdžotom za 150k evronov ? ali bolje kaj je bilo s policistom ki je vozilo zasegel ?

  • Vojko Renko 14:05 16.november 2013.

    Če bi denar ne zafurali za svoje plače, ki so za njih najpomembnejše, potem bi ostalo tudi za druge stroške, ne pa da samo jokajo, kako so bogi revčki in hočejo vzbuditi v ljudeh usmiljsnje, da bi potem spet lahko ...prikaži več še bolj zapravljali. Če navadna raja špara pa se naj naučijo tudi drugi !!!!!!!!!!!!!!!!

  • ephor 09:22 17.november 2013.

    Touaregov je 25 v celi SLO, postaj policije pa 112, tako da to ni neka številka. Pa stari so 5 let. Pa najcenejši so bil od ponudnikov, zato so avti tudi izbrani ponavadi.

  • privat 10:51 20.november 2013.

    moj avto je tudi dotrajan...zdravlje mi peša..in sam se moram znajet!! Tako naj naredi tudi policija. avto na servis in sami ga plačujte!

  • Trovlak 13:55 16.november 2013.

    Slabi gospodarji. Polovica jih je preveč in ni čudno, da poleg takega razsipništva prihaja do primanjkljaja denarnih sredstev. Nemški policisti vozijo VW-je, BMWje in Mercedese zato, ker so to njihove lokalne znamke, ki jim tudi nudijo primeren rabat. Ne morejo ...prikaži več se naši kosati z njimi. Naj se vozijo v Renaultih, imajo zelo pester nabor od Fluence in Lagune, pa do Clio RS. Itak pa je poudarjam, policijskih vozil in samih policistov na določenih PP veliko preveč. Se zadnjič peljem po kraju, ki ima komaj 4500 prebivalcev, pa na enem semaforju srečam 3 policijska vozila, 200 metrov stran od semaforja še eno njihovo vozilo, dva kilometra naprej pa še enega. Sploh pa ukinit v Policiji delovna mesta za ljudi, ki niso dali skozi prave policijske izobrazbe (Tacen)! Ne bo me jebal nek faliran strojnik ali slaščičar, ki službe ni dobil v stroki in ga je iz usmiljenja zaposlila Policija.

  • lukaz 14:45 16.november 2013.

    Aj ne serite.Kaj pa, ko mi vsaka policijska postaja v mal večji vasi skoraj nove Touarege, da se lahko po asfaltu vozijo?! To pa noben ne pove, da majo dokaj drage avte za afnanje.Ko so jih na veliko ...prikaži več kupoval se pa ni noben pritoževal.Za off road je pa veliko boljših in cenejših terenskih vozil. Od Land rover defenderjev pa naprej...

  • 6a6330cf643e6297e0f11772a01ce2d9c0c144b1 12:54 16.november 2013.

    Policija mora na daljši rok sistematizirati vozila, zmanjšati diverziteto in zopet usposobiti svoje servisne delavnice in tako bodo imeli za spodobno ceno, spodobno vzdrževana vozila. Tako demokracijo kot jo imajo sedaj se niti ne čudim da jim vozila stojijo v ...prikaži več garažah in čakajo na odpis. Pred tem pa je potrebno spremeniti lobijsko vzpostavljene zakone, ki so pripeljali do tega da ima vsak policist drugo vrsto ali tip vozila. Poglejte italijans kaj vozijo in povejte ali vidite med vozili BMW-je mercedese, renoje, citroene, honde, toyote in vso životinjsko carstvo tega avtomobilističnega sveta.

  • Oxxo 14:43 16.november 2013.

    In 700 € za delo - petek in svetek je res ZELOOO dobro plačilo an Vojko?Res si bolnik....Stanje v Sloveniji ni povzoričila ne policija in ne vojska in ne gasilci... Prvenstveno so vse zavozili bančniki v povezavi ...prikaži več s politiko in gospodarskimi kriminalci.Drug teren je zdravstvo, kjer mafijski lobiji obvladujejo teren...

  • Oxxo 14:44 16.november 2013.

    HA HA HA in če se bodo vozili z Renaultom - bo šel pa denar v slovenske roke?HA HA HA tovarna v Novem mestu diha samo še zaradi velikih subvencij države...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.