Jaz sem naredil "selfie", ko sta dva (policist in policistka)"dremala" na mojem dovozu... Policistka je še vedno bila usmerjena proti "šaltheblu" in unimorma njenega kolega ni bila predpisno zapeta :) Smo se potem zmenili, da to zbrišem(seveda imam to v… ...prikaži več to v "oblaku" še vedno), za določene protiusluge v zvezi s prijavo posedovanja AK....Jebiga nisem ponosen na to, ampak življenje je politika in prilagajanje, itd...Če si poročen, to verjetno veš :)
So ga odpeljali prenočit v najdražji hotel za pijane razgrajače! Samo on je za to "kruto resnico" izvedel šele ko ga je zapuščal in so mu izstavili račun, he, he... Doma pa so mu stari ata povedali, da vsaka šola nekaj stane!
V bivši Jugi so policisti takšne pošteno prebutali in spustili, pa je običajno zadostovalo, da ni bilo "povratnikov"
Po navadi je prišel samo eden,pa se je v večini primerov rešilo isto sekundo ,ko ga je zagledal
Točno tako...En je bil svojčas v Celju, ki so ga klicali "mesar"...in ne brez razloga :)...Ampak narod je delal manj pizdarij kot danes...
Danes policaj v tla gleda, ko gre dotični dolenjski osebek mimo.
Res je ! V telefon bulijo ko sedijo v avtu med kontrolo prometa . Bom jih naslednjič slikal za dokaz .
Jaz sem naredil "selfie", ko sta dva (policist in policistka)"dremala" na mojem dovozu... Policistka je še vedno bila usmerjena proti "šaltheblu" in unimorma njenega kolega ni bila predpisno zapeta :) Smo se potem zmenili, da to zbrišem(seveda imam to v… ...prikaži več to v "oblaku" še vedno), za določene protiusluge v zvezi s prijavo posedovanja AK....Jebiga nisem ponosen na to, ampak življenje je politika in prilagajanje, itd...Če si poročen, to verjetno veš :)
Tako je, dobil je batine, pa še podpisat je moral, da ni bil tepen, drugače je dobil še "repete".
lucky, to sicer ni lepo, mogoče bo pa kdaj koristno.
So ga odpeljali prenočit v najdražji hotel za pijane razgrajače! Samo on je za to "kruto resnico" izvedel šele ko ga je zapuščal in so mu izstavili račun, he, he... Doma pa so mu stari ata povedali, da vsaka šola nekaj stane!
Tako bi bilo na gorenjskem. Ker pa je to dolenjska, ga pa nič ne bo stalo, od fotra pa bo dobil pohvalo. Dolenc ve o kom govorim, ostali pač ne.
Nič mu ne bodo izstavili računa, tudi če bi ga, ne bi bil nikoli plačan.
Novo mesto, Bršljin....Vse mi je jasno.
Plačilni nalog, ki ne bo nikoli plačan.
In kje je tu drama? Koliko jih je poškodoval, pretepel, ranil,. Nikakva novica. Pomajnkliva, tako kot vi novinarji.
!! Ali želite najti žensko za eno noč? Pojdi na -- Sexy24.mom
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲