Slovenija

Drama na Štajerskem: Milijonska nakazila, hiše preiskave in osem osumljenih

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Grunf 14:21 17.februar 2026.

Nič takega. To je delal in nebi se čudil, če še vedno dela Mes na državnih železnicah pa nobenega ne moti.

Leon 15:21 17.februar 2026.

Mariborčan ,ki prejema socialno pomoč vozi maseratija .....

• atamama 21:52 17.februar 2026.

Tam okoli NM in KK pa Audi A6 ali passate, pa ne eden, sto na sociali....

• atamama 15:00 17.februar 2026.

Kakšen pompozni naslov? Kako se pa v volilni kampaniji pretaka denar strank, da na koncu prikažejo poden od zneska se pa nihče ne vpraša, kajne? Gotovinaexpress

• maček 21:22 17.februar 2026.

Vse bo zastaralo.ičiči bodo založili dokaze,nič ne bo.v sloveniji ni nihče nič kriv.,razen delovciz a en šrauf.

• Ender 22:33 17.februar 2026.

Kako sem srečen ko gledam goluba v vladni palači ,, ampak ko bi vedeli kako me srce boli ob dejstvu da bo golub izgubio volitve,, Jaz ga bom volil,,,, veste golub ni tako slab, ampak slabi so njegovi kompanjoni i ...prikaži več v v koaliciji npr mesečniki ki in zaradi njih bo izgubil volitve in zopet bomo imeli Janeza Janšo in Mahnič bo komandant ICE, ki bo migrante lifrala ven iz naše lepe Slovenije,, Kaj naj storim

• 4krogci 20:22 17.februar 2026.

Spet posteni desnicarski delodajalci!

• slovenski3 15:51 17.februar 2026.

Leon, a je prepovedano voziti Maseratija, če ga nisi ukradel?

• jakec1575 17:21 17.februar 2026.

kupil ga je od denarja davcnih utaj oz. direktno od vrnjenega ddvja fiktivnega posla prodaje jahte. v bistvu od ukradenega denarja drzave.

• maček 17:55 17.februar 2026.

Kaj sllvenskisi ti tudi lopov?

• atamama 19:50 17.februar 2026.

Hehe, res ni dovoljeno če ne ustrezaš definiciji populacije, ki ji zakon iz 2007 dodeljuje posebne pravice, ....

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.