Kakšen pompozni naslov? Kako se pa v volilni kampaniji pretaka denar strank, da na koncu prikažejo poden od zneska se pa nihče ne vpraša, kajne? Gotovinaexpress
Kako sem srečen ko gledam goluba v vladni palači ,, ampak ko bi vedeli kako me srce boli ob dejstvu da bo golub izgubio volitve,, Jaz ga bom volil,,,, veste golub ni tako slab, ampak slabi so njegovi kompanjoni i… ...prikaži več v v koaliciji npr mesečniki ki in zaradi njih bo izgubil volitve in zopet bomo imeli Janeza Janšo in Mahnič bo komandant ICE, ki bo migrante lifrala ven iz naše lepe Slovenije,, Kaj naj storim
Nič takega. To je delal in nebi se čudil, če še vedno dela Mes na državnih železnicah pa nobenega ne moti.
Mariborčan ,ki prejema socialno pomoč vozi maseratija .....
Tam okoli NM in KK pa Audi A6 ali passate, pa ne eden, sto na sociali....
Kakšen pompozni naslov? Kako se pa v volilni kampaniji pretaka denar strank, da na koncu prikažejo poden od zneska se pa nihče ne vpraša, kajne? Gotovinaexpress
Vse bo zastaralo.ičiči bodo založili dokaze,nič ne bo.v sloveniji ni nihče nič kriv.,razen delovciz a en šrauf.
Kako sem srečen ko gledam goluba v vladni palači ,, ampak ko bi vedeli kako me srce boli ob dejstvu da bo golub izgubio volitve,, Jaz ga bom volil,,,, veste golub ni tako slab, ampak slabi so njegovi kompanjoni i… ...prikaži več v v koaliciji npr mesečniki ki in zaradi njih bo izgubil volitve in zopet bomo imeli Janeza Janšo in Mahnič bo komandant ICE, ki bo migrante lifrala ven iz naše lepe Slovenije,, Kaj naj storim
Spet posteni desnicarski delodajalci!
Leon, a je prepovedano voziti Maseratija, če ga nisi ukradel?
kupil ga je od denarja davcnih utaj oz. direktno od vrnjenega ddvja fiktivnega posla prodaje jahte. v bistvu od ukradenega denarja drzave.
Kaj sllvenskisi ti tudi lopov?
Hehe, res ni dovoljeno če ne ustrezaš definiciji populacije, ki ji zakon iz 2007 dodeljuje posebne pravice, ....