Svet
5338 ogledov

Država bo priskočila na pomoč z boni za 200 evrov

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • rd2dmk2 09:45 28.december 2022.

    hm 10 miljard € pomoči, kolk je že proračun SLO ? ni DDV-ja in tako naprej . mene zanima od kje Španiji45 miljard samo za dodatne pomoči. pa ja ne iz EU žaklja.. dragi moji, ne pozabit, ko boste žugali ...prikaži večli in se repenčili glede davkov. spomnite se od kje europi denar za vse podpore med covidom in sedanji krizi. ja od davkov, ki jih zahteva od svojih članic. torej premetavam peneze iz enga žepa v drugega, vmes pa uradniki v Brusllju bašejo na polno svoje žepe. če ne gremo čiprej iz EU bomo najebal

    • Avatar NX11
      NX11 09:59 28.december 2022.

      Kdo te je nasral, da Bruselj zahteva višje in nove davke? A tako se zdaj tolažite, da ste izvolili golazen na oblasti?

    • rd2dmk2 10:08 28.december 2022.

      nx11, ehhhh glej če nisi ti dobil direktno od urše dopisa, potem ni nihče tega dobil. veš pred skoraj 2 leti je bil krasen posnetek ne naše seje parlamenta ampak hrvaške, ko so razpravljali o povečanju zahtevkov iz bruslja za ...prikaži več pokritje proračuna. lej nx11 verjetno nisi seznanjen da vse države morajo vplačevat bruslju in da obstaja neka negativno-pozitivna shema, kjer ene države več vplačajo kot dobijo. no če nisi, pa daj malo dol sedi, začni prebirat in se izobraževat. golazen pa. smo odstavili.

    • Avatar NX11
      NX11 10:13 28.december 2022.

      Nisi odgovoril kdo te je nasral. Od leve golazni smo že vajeni, da laže in se zgovarja na Bruselj, tudi zaloteni so bili večkrat. Tvoj komentar je naravnost idiotski. Kaj si sploh hotel povedat?

    • Pepe007 10:49 28.december 2022.

      EU nabere preveč denarja, potem pa imajo države težavo narediti take projekte, da bi ga lahko potrošile. Če gremo iz EU, smo "niko i ništa". Nimamo šans. EU je vseeno v interesu malih držav z majhnim notranjim trgom in mahno ...prikaži več pogajalsko močjo do ostalih. Velike države načeloma EU ne rabijo, ker bi lahko enake ali celo boljše pogoje za trgovanje izpogajale tudi brez EU.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.