Slovenija
111 ogledov

"Država samo išče, kako nam otežiti življenje"

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • francek 09:53 25.junij 2015.

    Najprej zamenjati neodvisno vejo oblasti - sodstvo, ki je še kako odvisno od stricev.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 21:19 26.junij 2015.

    Ne bi rekel...SD je še vedno več al manj isti, SDS tud, Desus tud... NSi tud.... nevem res ne bi rekel da se jih je večina zamenjala...Edin SMC pa ZL so novi vsi ostali so pa stari..to je pa premal.

  • jakec1575 12:08 25.junij 2015.

    V parlamentu se je večina obrazev že zamenjala, ampak ostanki doktrine pa še vztrajajo.V času začetkov vaših staršev je bilo na svetu 5mrd ljudi sedaj jih je 7,4 mrd. Tudi v zacetku 90ih pa niso bile le rože. Trnjevo ...prikaži več je bilo, samo vaši starši niso imeli internet medijev in socialnih omržij za jamranje. Brezposelnost je bila prav tako 140000, plače pa med 150 in 300 mark deljeno z 2 da dobis evre. Ni bilo lahko, a so ljudje garali. Danes pa vsi samo razmisljajo kaj jim pripada. Pa ce vam niso vsec tile oderuski delodajalco pa pojdite na ulice. povezite se v gibanje in storite kaj. Koliko mladih pa je bilo na zadnjih protestih. Vse k riti? Drzava mi ne da to pa mi ne da ono. 10 let nazaj, ce si hotel biti podjetnik ni bilo inkubatorjev pa pospesevalnikov pa kickstarterja. Vse si moral sam placat. Vse stroske in vse prispevke. Trg je globalen in veliko vecji pritisk konkurence a je tudi veliko vec podpore, sam glavo je treba zacet uporabljat in nehat jamrat.

  • markus 13:16 25.junij 2015.

    Danes imajo mladi povsem zamegljeno razmišljanje. Nekaj so krivi tudi njihovi starši, ki jim govorijo, da če bodo se šolali - dosegli visoko stopnjo izobrazbe, da "jim ne bo treba delati" in da bodo avtomatično dobili dobro plačano službo. Napaka. ...prikaži več Zato pa se sedaj dogaja, da tisti v visokošolsko izobrazbo kandidirajo za delovna mesta, ki so predvidena za tiste s srednješolsko izobrazbo in jim "kradejo" službe. Če ti fakulteta ne da toliko znanja in splošne razgledanosti, da ne znaš sam nekaj ustvariti, imeti lastne ideje za novitete na trgu, odpreti lastne podjetje, potem ne vem, zakaj se je tak človek sploh dodatno izobraževal oz. so očitno naše fakultete ničvredne. Fakultetno izobraženi avtomatično mislijo, da jim bo vse "podarjeno" in da se za nič ni potrebno potruditi. Dobro jutro vam lahko rečem. Delati bo ravno tako treba. Če pa ste izbrali napačno smer študija, pa se žalite sami sebi.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.