Slovenija
180 ogledov

Državi dolgujejo milijone, pa jim na razpisih vseeno deli denar

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ferluci 08:01 13.januar 2016.

    Veze in poznanstva, politične zveze. Tako pač gre v naši gnili državi.

  • Avatar mike1968
    mike1968 08:17 13.januar 2016.

    Vse se skriva pod pretvezo davčne tajnosti.....

  • Avatar Leon
    Leon 08:58 13.januar 2016.

    Ljudstvo ima vse niti v rokah ,vendar dokler bo politika in RKC tako uspešno razdvajala ljudstvo ne bo sprememb na bolje. Veriga je tako močna koliko je močan njen najšibkejši člen.

  • asmas 13:27 13.januar 2016.

    tudi lastnik firme ,ki je dobila denar za ograje (preden so sploh bile postavljene) mora biti zelo blizu cmerarju,ker je vse potihnilo.tudi novinarji drezajo več v ta posel.veze in poznastva na kratko VIP

  • Dolfi 18:14 13.januar 2016.

    Hvala bogu, da bo ta bambus republika kmalu propadla!

  • erikkk 09:50 14.januar 2016.

    To ne moreš vrjet kako gnili sistem imamo ...priviligirance se še fojtra z denarjm medtek ko malega človeka rubijo in kaznujejo že za samo en evro ...sramota !

  • nina 06:58 24.januar 2016.

    Tudi teh vez bo kmalu konec.Osamosvojitev je bila farsa,da bodo nekateri lahko delali kar bodo hoteli.Zakone so spisali sebi v prid,davke plačujejo pa tisti,ki imamo naj manj.

  • Avatar Leon
    Leon 08:56 13.januar 2016.

    V kolikor obveznosti ne poravnajo, izdajo sklep o davčni izvršbi. Izbira sredstva izvršbe se giba od milejših ukrepov (transakcijski račun, denarni prejemki, vrednostni papirji, terjatve), do neugodnejših ukrepov (rubež premičnin, nepremičnin ).Sevead to ne velja za nedotakljive in nenadomestljive Slovence ...prikaži več ! Gospe iz Maribora so zaradi dolga njene hčere odnesli WC školjko ! ! Gospa je pisala celo Pahorju in Cerarju ......http://www.24ur.com/novice/slovenija/ob-delozaciji-izvrsitelji-se-sosedo-pustili-brez-straniscne-skoljke.html

  • maja925 09:05 13.januar 2016.

    "Dolžnike, ki ne plačujejo davkov, dacarji vsaj enkrat pozovejo z opominom." Predno pišete vsaj preverite kaj se dejansko dogaja. Manjša podjetja in s.p. ki dolg ne poravnajo v ca 15 do 20 dneh po zapadlosti naredijo brez opomina izvršbo, ...prikaži več, pri tem pa povzročijo za 25 + ca 40 eur dodatnih stroškov. Tako se mnogo malih podjetji in s.p. vrti v začaranem krogu, pri tem pa jim čisto vsejeno ali podjetnik zaradi tega propade in tako ponovno pristane na zavodu za zaposlovanje ali pa še večji socialni problem.

  • kapibara 12:05 13.januar 2016.

    Kako je bilo s Steklarno Rogaška 8delavci), ko je bila v večinski državni lasti..??

  • jakec1575 09:46 13.januar 2016.

    Za davke me briga. To je naloga države, da poskrbi za svoje vire. za prispevke pa ne bi smelo biti niti malo milosti. Veliko so večje firme izsiljevale s tem, da bodo stotine ljudi poslale na cesto. Potem so ljudem ...prikaži več vseeno vzeli denar za prispevke, vendar je ta denar izginil in nikoli ni končal tam kjer bi moral. To je bila čista kraja. Ljudje so na koncu vseeno končali na cesti. Država pa ima sedaj z njimi vojne stroške. Pomoč brezposelnim in še neplačane prispevke za nazaj, ki jih bodo prej ko slej dobili, če bodo šli na sodišče. Država, ki orgnaizira pokojnine ni poskrbela za varnost. Tozba dobljena. Samo vztrajnost in volja, kot pri izbrisanih. če nimaš za prispevke zapri štacuno ali zmanjsaj zaposlene. Tako firma ostane zdrava.

  • asmas 13:22 13.januar 2016.

    točno tako.Sem imel SP in ,če sem zamudil s plačilom dacarjem so mi brez pomisleka prej kot v enem mesecu denar pobrali iz poslovnega računa.Ko so mi prišli na vrh glave sem SP zaprl in ustanovil firmo (doo).Sem edini zaposlen ...prikaži več prispevkov plačujem pol manj-prej se plačeval 450 in več sedaj manj kot 300 eur.in če kdaj ne plačam pravočasno se nihče ne pobriga zakaj nisem plačal.Kot sp-jevcu ti pa blokirajo vse in še s rubežem nepremičnin ti zagrozijo.DOO pustijo pri miru ker odgovarjaš samo s tistim vložkom 7.500 eur.pobrat ti nimajo pa kaj zato se na doo sploh ne obregnejo KER VEDO DA NE BODO DOBILI NIČ.Dajmo pa še mi tako

  • dragec 10:56 14.januar 2016.

    Ko kradeš, kradi na milijonske zneske, ko utajiš davke, utaji milijonske zneske - prilizni se vladajoči oblasti (ali si ustvari politično moč) in Ustavnem sodišču. Zmagal si. V trgovinah ne kradi milka čokolade, ne gine ti eno leto aresta.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.