Slovenija
91 ogledov

"Državno premoženje dela izgubo, ne pa dobiček"

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 22:18 07.januar 2015.

    Seveda da dela izgubo če pa niste dal not strokovnjakov ampak političarske koruptivce. Zadeva je zelo preprosta. Postavte gor strokovnjake pa bo. A zdj naj pa zarad parih nenasitnežev prodamo vse nemški državi???

  • h3o 17:44 07.januar 2015.

    če so rezultati slabi,se zamenja šoferja, ne pa da se proda barko...

  • spenjac 08:40 08.januar 2015.

    Država se mora umakniti iz podjetij. Zato smo letališče prodali...hm..nemški državi. Če državno premoženje dela izgubo, se smem blagovoljno ponuditi in državo rešiti tegob? Za 1 EUR sem pripravljen odkupiti Telekom (lahko še kaj drugega, ni problem). Za Triglav dam ...prikaži več 2 EUR. Bom že odpustil pol ljudi in zmanjšal izgubo, ker bodo ostali garali kot živinčeta.

  • moder 09:13 08.januar 2015.

    propaganda...

  • ennanova 09:30 09.januar 2015.

    Ne razprodaja, temveč bolj razumno upravljanje 1. del Slovenija je na prelomni točki, privatizacija da, privatizacija ne. Na javni tribuni so govorci predstavili tehtne argumente, ki dajo …http://za-misli.si/subkultura/2063-javna-tribuna-proti-privatizaciji-1-del

  • Tupamaros 17:29 07.januar 2015.

    Kljub povabilu na današnjo tribuno se je zagotovo ne bom udeležil prav tako ne bom podpisal peticije. Ne udeležujem se takih javnih shodov in tribun kjer mi bo nekdo ali nekateri solili pamet pa te soli nimajo. Država je že ...prikaži več davno razprodana pa če je šel bik naj gre še štrik. Itak je od podjetij ostala večinoma le sama impotenca kar se tiče dodane vrednosti in dobička.Vse te javne tribune, shodi so po moje enostavno rečeno, POLŽ TRESE BUKEV.Razumno upravljanje? Družbena lastnina in razumno upravljanje? Ne se hecat! Koga imajo za norca?Socializem je krasna stvar dokler ne zmanjka tujega denarja. Podpiše peticijo in podpira privatizacijo (B, Kovač). Ta rabi napotnico za psihijatra. Ta Slovenija je itak največja norišnica, če ne na svetu pa v Evropi.

  • BojanBojan 21:05 07.januar 2015.

    "Živeti moramo s tem parlamentom in to vlado in upati, da ju lahko z vplivi in pritiski spravimo v red. Država ne more obstajati, če nima državne lastnine in če mislimo, da država ne more upravljati, potem je najbrž ne ...prikaži več moremo imeti. Potem se je treba postaviti v vrsto in sprejeti neko drugo državo," pravi Kovač."Ne, Kovač treba je razjahat državo, tvojo socialistično miselnost in začeti živeti od lastnega znanja in dela. Če bi bili lastniki normalni, tebe ne bi bilo v nobenem nadzornem odboru ali upravi. Socializem je povsod šel v maloro. Razen, seveda, v naši oazi. Kaj pa je Telekom?! Pribežališče za odpadle državne kadre, otroke nesramno bogatih turbokapitalistov ter partijskih pomembnežev. Večina jih pa itaq ne ve, zakaj so tam. Vedo samo, da moraš biti nekje dopoldne na toplem. In imajo srečo v življenju, pa je to Telekom (Mobitel)....Sramota Slovenije! Pojdite na Kubo, v Venezuelo...in jagodni izbor...Severna Koreja!

  • joža 20:05 07.januar 2015.

    Saj vsaka vlada zamenja šoferja!!!!!! Davkoplačevalci pa firme dokapitaliziramo. Prodajmo jih pa bomo davkoplačevalci videli če bodo novi lastniki trpeli naše kvazi strokovnjake , ki tako uspešno zavažajo podjetja!!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.