Slovenija
46 ogledov

Duh Mercatorja je ušel iz steklenice

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 1111 12:43 15.junij 2013.

    ...no sedaj bodo pa tko pozdravljali...dobar dan, izvolite, vratite nam se...želimo vam ugadan dan...in DARKO, bo ZNORUUUUUUU! :)))

  • ocean 22:23 15.junij 2013.

    Problem se je začel, ko so od ljudstva izvoljeni ljudje sprejeli v našo zakonodajo tuje kapitalistične igrice. Najprej so nas z privatizacijo družbene lastnine pokradli in uvedli to sranje, ki ga imamo sedaj. Delničarstvo, borze in vso ostalo meglo, ki ...prikaži več omogoča nasilje in kaos. Sicer naj mi nekdo razloži delovanje Borze, ker bi meni neukemu ni jasno zakaj niso merkatorjevih delnic lepo dali na borzo in se tam pokaže kakšen in koliko je interesa za nakup njihovih delnic. Sedanji način izloča iz možnosti nakupa vseh, ki bi se lahko odločili za nakup. Tako pa je prodaja delnic rezervirana za velika trgovska podjetja ali korporacije. To mi vse skupaj diši na sabotažo ali pa je le to ena od igric slabo vzgojenih, zlobnih in brezčutnih ljudi, ki še niso odrasli...

  • McBobo 10:16 15.junij 2013.

    Mirko Tuš si že mane roke in ostale trgovske verige. Mercator bo počasi samo še spomin na stare dobre čase.

  • joc2013 15:47 15.junij 2013.

    Sosed sosedu: Merkator najbolji komšija.

  • macko 09:05 15.junij 2013.

    ne vem zakaj poslušamo že leta to dramatiziranje o "najboljšem" sosedu ?zame špar ni nič manj slovenski, da o kvaliteti blaga ne govorimo.mali ukrajinski vodja iz saraorcev je dolgo izkoriščal jugonostalgična čustva slovencev, potem pa se najbolj uspešna ...prikaži veča družba nenadoma znašla v rdečih številkah, čez noč...deja vu ? žal mi je delavcev, pa nič manj kot tistih iz TAMa, MURE, PEKA, NOVOLESA, ARMALA,etc, etc.. todoriču želim srečno pot, jaz pa vem kje je SPAR, ali LECLERC, ali zadnji slov. minimarket v sosednji ulici, ki je odprt vsak dan, in cel dan.s spoštovanjem

  • Šemefuky 10:52 15.junij 2013.

    Zaradi mene ga lahko prodajo včeraj, dokler tipi pijejo radler in jih boli k.. kje bodo in kako prodajali doma, je meni še bolj vseeno. Saj hvala bogu ne manjka proizvajalcev piva in drugih strupenih pijač.naši zagovorniki nacionalnega interesa ...prikaži več so 20 let živeli lepo na račun ošišanih ovc sedaj bodo imeli še lepe pokojnine, naši otroci pa bodo sužnji Hrvatom, Srbom, Nemcem in vsem, ki nas od vedno najbolj cenijo in pomagajo. Hvala vam politiki za vaš trud in gonite se v 3PM.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.