Slovenija /slovenija/crna-kronika
104 ogledov

Dva mrtva v prometni nesreči

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Janez_53 08:50 29.oktober 2015.

    Še vedno niste pojasnili, zakaj kretensko vztrajate v objavljanju "simboličnih fotografij"!!! Čemu služijo pravzaprav??? Zapolnjevanju prostora?

  • res.no 19:02 29.oktober 2015.

    se strinjam popolnoma. Za dirkače in divjae so dirkališča, kjer lahko, če želijo in se tako odločijo, s svojim neodgovornim početjem ogrožajo samo sebe.

  • zefacveta 07:26 30.oktober 2015.

    Ti mladi bi morali res "od mrtvih vstati", da bi potem prišli k pameti. Sožalje.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:19 29.oktober 2015.

    Vse za to da smo par sekund prej na cilju. Zdej so na cilju celo minute prej..samo da ne tistem cilju ki so ga načrtoval.Ajej..kdaj bo spametoval ljudi da par minut ni nič v primerjavi z par desetletij.

  • McClain 11:17 30.oktober 2015.

    to je odgovor za milijon evrov...:-)

  • res.no 14:35 29.oktober 2015.

    Žalostno in tragično zelo. Za vsako izgubljeno življenje. Nikakor nočem soditi v omenjenem primeru, samo na splošno se mi pa zdi, da ni toliko poanta v tem, da so par minut prej na cilju, sploh pri mladih na splošno ...prikaži več ne... tak mam občutek da jim gre za neko čudno dokazovanje, kaj si vse upajo in kaj lahko in v tistem dokazovanju in trenurku, ko to počno, se sploh ne zavedajo,da se življenjsko ogrožajo. Pač mislijo da so nad vsem, da so supermeni in da lahko vse oblvadajo...Ko se pa zgodi, je pač žal spoznanje, da temu ni tako, že prepozno za vse. Gledam tukaj, kjer živim nekatere mlade pr nas se vsede v nek težek avto, muziko do fula in potem gas do konca po cesti med bloki - sam da se ga vidi in sliši in misli,d a je ne hud frajer... to je obupno res... ko bo zletel s ceste lahko prileti pa na zelenico pred blokom in tam zgazi in pomendra še druge nič hudega sluteče pred vhodom, otroke na zelenici... tako dokazovanje je smrtno nevarno za vse!

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 15:23 29.oktober 2015.

    Sem se parkrat peljal z takim divjakom ko sem bil v to prisiljen in morm rečt da me je blo dejansko strah ker je tok noru. Prov kri mi je šla vglavo ... Mislm da je mel neki sfriziran avto ...prikaži več ker je kr dost letel (čeprav ni bil ravno bmw al pa neki) . In ja takrat k sm mogu pač sm bil sopotnik z njim drgač zdej k mi pa ni treba sm pa vesel da nism. Jz ne razumem zakaj se ne divja po dirkališčih ..sej jih imamo kr nekaj (čeprav priznam da tistih z asfaltom verjetno niti ne dovolj). In če se res hoče divjat..naj se gre tja pa divja pa junaka špila. Pač če ogrožaš svoje življenje ok...si na to pristal, sam to ne pomen da so drugi pristal na to in da je ok če ogrožaš življenja drugih (npr sopotnikov).

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.