Magazin /magazin/film-glasba-tv
45 ogledov

"Dvojčici sta uživali podporo sodnikov"

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • smito23 09:24 18.januar 2012.

    poslušalčevih pravic. Odgovora po nekaj dneh ni bilo, čeprav so bila naznanila jasna: Šlo je za sum storitve goljufije in očitne korupcije med starši dvojčic in predstavniki RTV Slovenija. Šlo je za skrajno nepregledno glasovanje s strani gledalcev, ki so ...prikaži več za to telefonsko glasovanje plačali..Sratka Nika Zorjan, čestitke, Jonas Žnidaršič, moje največje razočaranje.

  • rogg 09:45 18.januar 2012.

    P.S. Če ste pametni bojkotirate glasovanje! Tu je dokaz.

  • izRODEk 11:36 18.januar 2012.

    Tole z bojkotom se mi zdi smiselno glede na barabije, ki so jih zagrešili na erteveju..bojkotirat telefonsko glasovanje na EMI!

  • smito23 09:24 18.januar 2012.

    Tako grdo, kot so tukaj v tej oddaji na nacionalki manipulirali z javnostjo, pa že dolgo nikjer. Ne bi bilo problema, če bi se kaj takega zgodilo na 24kur ali podobnih ameriških trobilih saj so zasebna in za svoj denar ...prikaži več pač, v skladu z zakonodajo, počno, kar jim je volja, gledalci pa jih, ali pa ne, nagrajujejo.Toda na nacionalki? Očitni znaki korupcije? Manipulacija z glasovi pri mladoletnih osebah? Prikrivanje izzidov telefonskega glasovanja pod pretvezo, da jih bodo objavili ob koncu evrosonga 2012 (predvidoma meseca maja, ko bo vsem vseeno, kaj se je dogajalo novembra in decembra 2011???) Javno priznanje je izrekel "sodnik" Jonas Žnidaršič, ko je izjavil, da se sestrama Prusnik že nekaj časa "gleda skozi prste"?Zoper te očitne ali pa vsaj utemeljene sume goljufije na javni televiziji slovenija nas je kar nekaj, ki tega nismo mogli kar tako požreti, poslalo pritožbe na pristojno mesto, ki ga zaseda Miša Molk, nekdanja vodja Eme, kot varuhinji gledalčevih in poslušal

  • rogg 09:44 18.januar 2012.

    Nika je pametna punca. V intervjuju se ne šika pljuvati po nasprotniku, tako se tudi ona obnaša. Saj konec koncev Prusnikovi nista krivi. Kdo je kriv se pa ve. Reče se jim GNOJ od GNOJA.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.