Slovenija

Referendum o RTV prispevku: Tudi če ga ukinejo, ga bomo plačevali

Komentarjev 24
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 14:56 25.avgust 2026.

Ne vem ali poslanci ne berejo komentatorjev..... posvetovalni referendum tudi vprašanje ... ali ste proti temu da politični funkcionarji, PV in ministri, poslanci in predsednik DZ imajo dvojno državljanstvo in da se to vpiše v ustavo....???? Sem slišal da je ...prikaži veče Šiško že zunaj in to bi bila tema, da se vrne na politični parket, kajne?

• Eddie 14:49 25.avgust 2026.

Zakaj pa prenos financiranja na državno blagajno? Na trg naj grejo in si zaslužijo svoj denar. Če pa želijo biti javna ustanova, financirana od vseh, pa naj začnejo poročati nevtralno, ne politično motivirano.

• Smetfor 15:34 25.avgust 2026.

In nehajo naj s cenzuro!

Leon 16:32 25.avgust 2026.

Kako se financirajo NOVA24 in ostali domobransko-vatikanski mediji ? S fiktivnimi donacijami ! Pravosodje ne deluje zato lahko izkrivljajo podatke .

• hpet 15:17 25.avgust 2026.

Ukinitev obveznega prispevka. Če je prispevek, ne more bit obvezen. Naj se reorganizirajo. Polovico jih je preveč glede na program, ki ga nudijo. Ob dejstvu, da se v enaki meri financirajo in nam vsiljujejo reklame, kot komercialni mediji. So jama ...prikaži več brez dna. Enkrat je potrebno doseči dno in se na novo organizirat. Ideološka nabitost informativnih programov jim pri tem samo še dodatno škodi.

• rob512 15:47 25.avgust 2026.

Pa naj spremenijo v prostovoljni prispevek na način kot, je bivša vlada spremenila prostovoljni zdravstveni prispevek v obveznega. Takrat pa so vsi MSM da dosežek kovali v zvezde.

• Kmodri_ 16:37 25.avgust 2026.

Naj ukinejo prenos iz naše največje javne hiše.....pa bomo privarčevali...kajti tam so posranci slabši od najslabših klovnov iz grozljivk...

• Xman 15:55 25.avgust 2026.

Zastonj potovalno agencijo za zapite stare debele babe in kupleraj 2500 zapitih pocestnic zapret takoj! Naj si same plačujejo 24/7 zabave, ne pa mi. Slovaška ima 5 mio ljudi in 300 zaposlenih na državni rtv. To pove vse!

• Jackd 15:18 25.avgust 2026.

Naj plačuje ta kurbenhaus tisti ki ga gleda, jaz ga v zadnjih 20 letih nisem niti enkrat pogledal.

• optimist11 15:52 25.avgust 2026.

zato pa težko komentiraš kvaliteto programa.

Leon 16:34 25.avgust 2026.

Kaj pa prenos iz Brezja si gledal ? Bul je na nacionalki .

• Jackd 16:46 25.avgust 2026.

optimist11 kurb, pedrov in pijancev je že na cesti dovolj ne da jih še na TV gledam.

• pravičnik77 16:21 25.avgust 2026.

sedaj se kupleraj imenovan RTV SLO financira 3x z našega žepa... prvič z RTV davkom preko položnice, drugič preko državnega prispevka z davki in tretjič preko TV operaterja, ki ima RTV program v svoji shemi in jo mesečno spet plačujemo... ...prikaži več za kaj? naj program kodirajo in si ga naj plačuje kdor pač hoče gledati program... plača, dobi kodo, jo vnese in gleda. i to je vsa umetnost...

Leon 16:38 25.avgust 2026.

Imaš težave s kabelsko TV ? Pokliči operaterja .

NickMason. 18:10 25.avgust 2026.

Kakor je meni znano,ukinja se obvezno plačevanje,kdor hoče bo pač gledal,potem pa lahko naročnino poveča rtv na 100eur mesečno če hoče,saj so tako dobri na rtv da bo šlo to za šalo naprej,nihče noče rtv ukinit samo to obvezno plačilo

• Mikelmer 17:28 25.avgust 2026.

Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta spremenili vse. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj Stopite v stik z nami še danes prek trustwave.cyberdefense na gmailcom

• slovenski3 15:12 25.avgust 2026.

A veš, da se pridevnik nor takole stpnjuje: nor, bolj nor, levičar.

• Orban 15:39 25.avgust 2026.

V psihologiji se idiotizem stopnije tako: kreten, debil, desničar.

• Jernej65 17:03 25.avgust 2026.

Butast, bolj butast, desničar. Bedak, še večji bedak, desničar. Idiot, še večji idiot, desničar. Neizobražen, še manj izobražen, desničar...

• irena213 14:47 25.avgust 2026.

Cilj je popolna prevlada firerjeve Neue 24 Rundfunk

• broz 15:37 25.avgust 2026.

bedast komentar, kakšna primerjava je to? zbirajte zamaške in jih financirajte, dokler program ne bo gledljiv za vse in še najboljše popolnoma brez politike.

• Aleta 15:57 25.avgust 2026.

Butast komentar.

• pravičnik77 16:22 25.avgust 2026.

irena213, ti si budala. sori, ampak res

Leon 16:28 25.avgust 2026.

Problem janšizma je neodvisno novinarstvo na RTVS . Na vsak način se želijo znebiti posameznikov na nacionalni RTV ,kar so pokazali v preteklosti . RTV prispevek bomo plačevali tako ali drugače tudi če vsi glasujejo, da so ZA ukinitev .

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.