Slovenija

"To je bizarno, naučimo se, kaj pomeni beseda preden!"

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • seemoon123 13:18 25.avgust 2026.

Na bruhanje mi gre ko poalušam to žensko različico mahnića. To je totalno zabito ptimitivno, oprostite izrazu, TELE. Ko pa vidiš njenega šefa šerifa stevota, ki je v svoji glavi prepričan, da je najpametnejši pa človek res ne ve ali ...prikaži več se ta šerif dela norca iz vseh nas ali je res tako upičen? Glasbeniki imajo damjana murka, ki si misli, da je glasbenik, slovenska.politika pa stevanovića, ki si misli, da je politik.🤮🤮🤮🤮🤮

• maček 11:31 25.avgust 2026.

Od kdaj pa se falirana veterinarka spozna na politiko,še na pse se ni.

torolino 13:17 25.avgust 2026.

In kaj ti obvladaš, razen udrihanja na vse? Kaj? Čakat na penzijo konc meseca?

• seemoon123 13:21 25.avgust 2026.

In kaj ti pričakuješ od te primitivne, butaste kure, ki si misli, da se svet vrti okoli nje ker je v parlamentu? A ta kura je tvoja rešitev? BOLANO

torolino 13:23 25.avgust 2026.

Ženska je delovna na vseh področjih. Za vaju ne vem.

• Ender3 13:26 25.avgust 2026.

Kokotka nima doktorata veterine. To je dejstvo. IN posranci Resni.ce so najmanj izobraženi.

• groffriedrich 13:26 25.avgust 2026.

Stranka resni.ca,najbolj zahrbtna stranka pred volitvami.Vse skup bi nagnal DELAT!Za minimalca.Sramota pa za SDS,da bi za oblast prodali lastno mater!!!

• maček 18:38 25.avgust 2026.

Torolino a je tvoja mama?

• Ender3 13:29 25.avgust 2026.

Biti predan pomeni bit 🐑🐑🐏 njegovega veličanstva JJ

• darko1031 15:34 25.avgust 2026.

Zakaj se Sukicka tako bori ,ali je tudi ona ena od tistih ki bi izgubila volilno pravico

• Mikelmer 13:29 25.avgust 2026.

Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta spremenili vse. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj Stopite v stik z nami še danes prek trustwave.cyberdefense na gmail com

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.