Avto /avto/testi
6603 ogledov

Eden najbolj atraktivnih ljudskih avtomobilov ta hip

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • rd2dmk2 09:26 12.julij 2022.

    pred slabim tričetrt stoletja so tam čez lužo v ZDA delali neke čudne avtomobile z repi, plavutmi in ostalo neumno šaro. ko gledam tegale pežoja, me počasi začenja spominjat na tiste bedne izdelke. sam še mal. pa bo. a ne ...prikaži več znajo več naredi avto z eno lepo čisto ravno zaobljeno linijo. mane. mora imet stopetintridest zavihkov. pa kdo bo to pral ? če že druzga ne. a nimate niti tolk jajc da bi rekli grd je, saj je dober, sedi se lepo, vozi se nekako,še uporaben malo, ampak grd pa je.

    • Avatar skeptik
      skeptik 10:39 12.julij 2022.

      Če upoštevamo še malce arhaičen 1.2 motor, ki ni kos športnemu izgledu 308 (bolj paše v 208), potem ta avto sploh ni neka TOP izbira. Glede zunanjosti se strinjam, notranjost pa tudi preveč vesoljska in za npr. starejšega kupca uporabniško ...prikaži več prezahtevna.... Skratka, ni to to

    • wolfenstein 10:41 12.julij 2022.

      Ne, nimajo jajc, ker je članek PR. Samo, da so lučke in zaslončki, sicer vozilo pri avtorju običajno vzbudi razočaranje. Kot, da ljudje kupujejo vozila zaradi bleščeče kitajske šare, na kateri je več kot pol podatkov za voznika nepomembnih, brezveznih ...prikaži več in obremenjujočih, ko se med "šrotom" skuša prebiti do tistih parih funkcij, ki jih dejansko rabi in ki so jih že 50 let nazaj vsebovale armaturne plošče brez drkanja po stikalih in zaslončkih, kar je v praksi hujše od uporabe telefona med vožnjo.

    • rd2dmk2 13:59 12.julij 2022.

      se spomnim desetletja nazaj,ko se je začel uveljavlati Word, kot urejevalnik besedil. pa je nekdo nekje nekoč zapisal : običajen uporabnik Worda uporablja 5% njegovih funkcij. ostalih 95% pa redke izjeme. ampak bahajo se pa s tistimi 95% kolk so ...prikaži več pomebne in vam olajšajo delo. ja tko je blo. in sedaj je tako pri avtih. in ne bo več popularen tisti vic. j zakaj si pa ti pr men vpraša sv.peter janeza. pa ženi sem dal avto za peljat. dons bo pa :sem iskal kako brisalce vklopt, pa zletu v ovinku

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.