Slovenija
23 ogledov

Edina druga možnost je, da Janša pripelje mandat do konca

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • albert 09:49 08.februar 2013.

    Na ministrstvu za finance sem bila strokoven kader.Žalostno,,da se s tem hvali.S Križanićem sta zafurala državo in bi morala za to odgovarjati!

  • allstarr111 09:05 08.februar 2013.

    Slovenija ne potrebuje nobene politike, ampak gospodarstvenike, pa ne take ki so postali to po politični liniji ali se že desetletja selijo iz ene funkcije na drugo, rabimo gospodarstvenike ki so uspeli sami. Edini problem je da noben od njih ...prikaži več za politiko niti slišati noče, ker ve da bi mu elite vajene klientelizma in korupcije metali pod noge ne samo polena, ampak cele klaftre drv, samo da bi obdržali stolčke in pozicije. Politika je ena sama lumparija in mesto za nesposobneže kjer lahko uspejo z nakladanjem in manipuliranjem, koristi pa od nje ni nobene, razen za akterje, narod nima od tega nič, razen ukradene države in prazne denarnice.

  • mr.big 09:52 08.februar 2013.

    albert, gggg.....točno tako je. Žal bo tale teta samo figura, s katero bodo manipulirali razni Isajlovići,Križaniči,Murgeljčani,Golobiči, Dimnik......le naj naredijo ''projektno vlado'', pa bo Slovenija kot projektil padla 20 let nazaj !!!!

  • privat 09:56 08.februar 2013.

    Halooo...kak odgovor za rešitev je to?? Da Janša pripelje mandat do konca?? Mandat mora opravljati le človek v katerega narod verjame!! Druge rešitve si sigurno noben ne želi probati in doživeti. Narod je kri države in narod je gonilo nekega ...prikaži več napredka. Danes pa je narod brez službe , ponosa, gonila...kaj potem takem še čakamo...čas??? Čas brez denarja,gonila... pomeni razpad!! TA ŽENSKA ne išče rešitve za državo.

  • primorka 18:50 20.februar 2013.

    "Magari začetnike", ma ne se.. klanfe !!!

  • francek 07:00 08.februar 2013.

    In ta edina druga možnost bo preprečila, da Slovenija bankrotira.

  • Avatar roksa
    roksa 07:22 08.februar 2013.

    Lenčka, ti pa Križanič sta nas spravla do tu ko smo,si pozabla!?!

  • Darko 07:48 08.februar 2013.

    Ta ženska že hodi po Stražišču pri Kranju kot da je mandatarka. Prav smešna je pravijo domačini.

  • Tupamaros 08:19 08.februar 2013.

    Edina možnost je ta, da se luzerji, ki ste državo pripeljali do bakrota polijete s to gnojnico, ki ste jo ustvarili in odidete na smetišče zgodovine.Tupamaros

  • zic 08:58 08.februar 2013.

    edina možnost je, da se speljejo s položajem vsi, od prvega do zadnjega....to je edina rešitev za Slovenija...in popolnoma nove ljudi na oblast...

  • Lavdan 10:15 08.februar 2013.

    Cel kup bolanih ambicij in nič drugega. Niti enega konkretnega odgovora. Boji se predčasnih volitev, ker ve, da bo pogorela, razen če ne bo zamenjala stranko, kot je pri njej navada.

  • Dušan Vreček 06:49 09.februar 2013.

    To je zafurano tako daleč, da se mi resnično zdi da je pot, ki jo je vpeljala ta vlada, ena redkih, ki lahko da pozitivne rezultate v kratkem času, pa če še tako pljujemo po njej. Brez odrekanja ni rezultatov, ...prikaži več ne pri športu ne pri družbi, ki se želi izviti iz krča. Pri tem obstaja samo en problem. Kako kaznovati ljudi,ki so si v tem času na nepravičen način, brez rezultatov od katerih bi imela korist tudi širša skupnost,nagrabili enormne količine premoženja v taki ali drugačni obliki. Brez rešitve tega problema, in pa seveda, tudi vseh ostalih, od volilnega sistema, ki bi omogočal večji voljo ljudstva, pa seveda aktivnega ljudstva, ki mora stalno bedeti nad politiki in imeti vnaprej znano pot za spremembe v času med volitvami, lahko pridemo iz krize. Ampak na žalost samo v okviru te demokracije, ki jo trenutno imamo. Sem pa prepričan, da sistem ni slab, slabi so ljudje, ki ga upravljajo in mi,ki ga preveč neaktivno živimo,oziroma smo ga živeli. Prepričan sem, da tudi prejšnji sitem n

  • Dušan Vreček 07:16 09.februar 2013.

    nadaljevanje prihodnjič...

  • primorka 18:53 20.februar 2013.

    Lenčica, Lenka, kikiriki, sem že pečenka,...........

  • crvit 08:48 08.februar 2013.

    ja vsi toti so zreli za goli otok tale baba pa pojma nima o ničem na vsezadnje se bo zvedlo da nima nobene šole in da ......... tako naprej kot gombočeva

  • zic 08:59 08.februar 2013.

    samo tole Stražišče pa je en geto, imate vse od kriminalcev do politikov....aja, saj to je isto!

  • kapibara 09:41 08.februar 2013.

    Sem na konkurenca blogu bral, da ima šole in papirje, kao neka:UNI. DIPL. ING. ŠIVILJSTVA.. -nevem pa, ali je bil to smeško :-), al je pa res.. :-( bolj se nagibam, k ta drugi, ker baje hodi "upedenana" ...prikaži večna" in kot manekenka..vsaj svoje znanej uporablja..

  • gggg 09:44 08.februar 2013.

    Saj še na konkretno vprašanje "Kateri pa so ti projekti?" ne zna konkretno odgovoriti. In to kljub temu, da v PS že dobroo leto govorijo samo o projektih, ne znajo pa jih poimenovat.

  • Dušan Vreček 07:08 09.februar 2013.

    .... ni bil slab. Za ljudstvo je bil verjetno še boljši. Režim ni omogočal, da bi se posamezniki, lahko tako močno materialno okoriščali. Ovira je bila trda roka in pa družbeno premoženja. Ljudem je bilo relativno lepo, zato so počasi ...prikaži več otopeli. Ko smo bili ob koncu sprovocirani, pa smo se odločili kot smo pač se. Tudi s tem ni nič narobe. Ampak, družbeno premoženje, ki je bilo kljub vsemu naše, smo dopustili več ali manj brez kontrole sprivatizirati. To pomeni, da so nekateri prišli "prelahko" do premoženja. Tega je bilo toliko, da so pozabili na ljudstvo. Postali so ,...... da ne rečem kaj.? Jasno da so tudi oni ( tajkuni !?!? ) izčrpani. Sami imajo vsega dovolj in ne razumejo, kako to da ljudje štrajkajo. Poglejte samo Ovna. 25 let uradniške službe, pa nima nobenega sramu, ko pride na sodišče, in reče: "Ne vem kaj bi lahko storil narobe. Saj je bilo vse transparentno " Obenem pa je postal kot državno mrhovinar nesramno bogat. To vse se je zgodilo, ker ljudje nismo bili aktivni. Niso

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.