Magazin /magazin/vip

Ena naših najbolj znanih voditeljic, a kupuje na kupone

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • maček 09:23 18.februar 2026.

Brez veze.totalno glupa novica.

StarMačk 10:59 18.februar 2026.

Če avtorica, tako kot večina drugih kupuje na kupone, ne vem zakaj potem še Einsiedlerjeva ne bi!? V bistvu lahko rečemo, da bi bila zelo butasta, če ne bi izrabila te možnosti! Ampak za razliko od nje, je butast ta članek!

• 4krogci 08:46 18.februar 2026.

A.H.F.....od kje si spet to naftalinarko prvlekla? Sej drgac jo nerabis kujat v zvezde...je dosti da gres do nje...ji postelni odnosti z zenskami niso prav nic tuji!

• Toma 13:18 18.februar 2026.

Na kupon se edino splača kakšno žgano pijačo. Mi je pa zanimivi kako raja v uri, dve razgrabi tehnično robo pri Lidlu, četudi je marsikaj drugje ugodnejše ;-)

• MarkoSkače 16:43 18.februar 2026.

Žgano pijačo na kupon lahko kupiš pri najboljšem sosedu, v Sparu je ne moreš.

• rd2dmk2 10:26 18.februar 2026.

ajde dons sem pa naredil ogromno za družino, sem šel v štacuno in prinesel domov štruco kruha, pa šteko cigaret, kilo govedine in par piščančjih bederc, mal salamce -blejsko ta pocen z zelenjavo in konzerve paštete in sardin. uf moram ...prikaži večm it kar na dopust v toplice. kaj šele tale zahteva ko posesa stanovanje. aja ima rumbo. e kdo pa spuca tistga vraga, vse koleščke in krtače. nehite za boga milega. to je za usput. mimgrede. ne pa - majko milo a hoče medaljo- zasluge za narod 3 red.

• Pierre 12:25 18.februar 2026.

Sem tud jest lih prnesu kilo kruha za družino pa sm tok utrujen da moram koj ležat.

• Nevica 11:22 18.februar 2026.

Pod golobom večina ljudi kupuje s kupončki. Samo levičarska elita pa ne! Tistim 20%, ki ga podpriajo je tako zelo dvignil plače, da sploh ne gledajo cen!!! Za njih je življenje super!

• Nevica 08:59 18.februar 2026.

Golob gotovo ne kupuje na kupone, je ap ubogi revež, ker težko preživi s svojo plačo - ima preveč predsedniških stroškov s svojo "prvo......" Večina Slovencev je zaradi njegove politke vezana na akcijske ponudbe in kupončke...Če bi bili bogatejši, bi ...prikaži več bili svobodnejši in rešeni vsaj nakupovalnih listkov in bi lahko kupili tudi kar srce poželi....

Garancija 09:19 18.februar 2026.

So jo na Igu dobro naučil vsega

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.