Slovenija
17 ogledov

Erjavec dobil manjšo bitko, zdaj gre v vojno

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • colibri 07:00 18.oktober 2013.

    IN ZOPET BO KORITO ZA NAPAJANJE SVINJ POLNO.

  • Jose Bulgaras 07:35 18.oktober 2013.

    pa mi Slovenci smo res en zahojen narod. Včasih si želim si,da bi bil Grk... kdaj se boste zbudili?? kdaj gremo na ulice vržt to gamad nesposobno dol iz oblasti?? aloo a boste res čakali da vam še kožo oderejo, ...prikaži več, že gate so nam slekli alooo narod kje ste?

  • dragec 08:05 18.oktober 2013.

    Vse to nam narekuje takoimenovana evropa, mi se odločamo, več davkov, ali več rezov v plače. pokojnine, socialo....????

  • privat 08:05 27.oktober 2013.

    sej samo to je cilj...da bodo svinje site!!

  • ocean 07:28 18.oktober 2013.

    Gospa Manca. Ta vaša anketa je nadaljevanje psihičnega mučenja ljudi, ki ne bodo mogli plačevati davka na nepremičnine in jim jo bodo postoma pobrali-olastninili. Vsi davki za te premičnine so bili že v celoti poravnani in sedanji zakon omogoča plenjenje ...prikaži več nepremičnin. Z takim komentiranjem kot se ga vi in vaši kolegi poslužujete, pomagate pri tem. Spomnil vas bom, da obstaja tudi zakon Karme, ki vam sledi kot senca, kamorkoli vas bo pač vodila vaša pot. Na našo težko karmo vplivajo vse naše napačne misli, besede in dejanja. A ste sigurna, da boste zmogli nositi vsa, nepotrebno naložena si bremena. Om Sai Ram - Bog v meni pozdravlja boga v tebi.

  • gina 10:35 18.oktober 2013.

    Karlek gre v vojno.... in proti zahtevi za ustavno presojo zaradi diskriminacije, ki jo dela med upokojenci. Obdavčujejo se nepremičnine, ne pa bolj in manj šibki upokojenci. Tisti, ki so evro čez imajo dovolj že tega, da ne dobijo regresa, ...prikaži več pa bi ga morali, saj so plačevali vse prispevke, zdaj so pa v nezakonito podrejenem položaju. Tale svinjarija z velikimi hišami, ki jih nezmožni i plačevanja niso hoteli zapustiti in iti v manjše nepremičnine pa zagotovo ne bo šla skozi. Upokojenci, ki bodo zdaj nosili ne samo breme države ampak tudi solidarnostno breme drugih upokojencev niso nobena samaritanska ustanova. To naj urejata Karlek in država, ampak ne na račun ene kategorije upokojencev. Ustavna prevera 100 % BO!

  • privat 08:10 27.oktober 2013.

    podpreti je treba erjavca ..saj je edini politik ,ki si upa zahtevati drugačno mišlenje. V tej državi pa drugačno mišlenje lahko to mafijo prisili da začne z ustanavlanjem nočnih SS brigad,kakor v primeru Kramberger.. Ko začnejo krasti neprimičnine malih ljudi ...prikaži veči je čas za novo ustajo,ki se ne bo končala tako hitro.Zanimljivo je samo to zakaj Merklova take ravbarske poteze sploh dovoljuje ,ker nezadovoljstvo se širi neglede na navidezne meje držav!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.