Avto /avto/dosje-avto
29280 ogledov

EU sprejel odločitev glede obveznega zavarovanja skirojev

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar crusader666
    crusader666 07:29 02.julij 2021.

    Bo mamin sinko dal befel, da se začne lovit uporbnike skirojev in bo vse rešeno, do tacajt pa lahko delajo po cestah kar čjo, saj se na prometne predpise požvižgajo niti jih ne pozanjo!

    • dusan2 08:02 02.julij 2021.

      Tudi tvoj fotr je delal marsikaj, tudi on je žvižgal tacajt ko je tebe delal, muti je dala befel, pa jo kavsal do belega dne. Kapiš

    • Avatar crusader666
      crusader666 09:39 02.julij 2021.

      Pušiduško,kok si pa ti prjazen,a sem lahko tvoj prjatu,al pa se te lahko sam mal dotaknem?

  • Avatar Leon
    Leon 07:20 02.julij 2021.

    V Sloveniji uradno prepovedani, a policija miži na obe očesi ....policija je slepa kura,ki deluje po politični direktivi . Zaupanje v policijo je na najnižji stopnji v samostojni Sloveniji .

    • dusan2 07:55 02.julij 2021.

      Leon, ne jej že na vse zgodaj kranjskih klobas, pravijo, da te ubijajo še tisto malo zdravih celic v možganih, kar jih še imaš,ne zgleduj se po Karažiji

  • sandi76 08:46 02.julij 2021.

    Ker policija miži na obe očesi se dogajajo brutalne neumnosti, da na primer na e skiroju vidiš dva otroka, ki letita kot sneta sekira. Zakaj se taki skiroji tolerirajo in se obravnavajo popolnoma drugače od npr. tomos avtomatikov, ki peljejo ...prikaži več največ 25km na uro. Ob tem, da je potrebno tak avtomatik registrirati, plačati tehnične preglede, zavarovanja ter nositi obvezno čelado , medtem, , ko e skirojem to ni potrebno. Ob tem, da marsikateri e skiro prehiti omenjeni avtomatik !

    • marko54 17:22 02.julij 2021.

      SMRDEČIH, GLASNIH in ZDRAVJU ŠKODLJIVIH Tomosov pač nočemo! Skiroje pa hočemo ker znižujejo zdravju škodljive emisije v mestu in zmanjšujejo prometne zamaške, vsaj skiro je en avto manj. Glede na to da se še vedno najdejo budale, ki namesto skiroja ...prikaži več raje kupijo Tomosa so Tomosi še premalo obdavčeni.

  • kranjcan 19:44 04.julij 2021.

    Neumnosti, katere lahko sproducirajo le ljudje. E-skiroji pašejo na kolesarske steze in nikakor na pločnike med pešce. Rad bi videl uporabnika e-skiroja, ki bi se vozil s hitrostjo hoje pešca. Pešci pa smo že ogroženi s strani kolesarjev, saj jih ...prikaži več veliko vozi kljub urejeni kolesarski stezi po pločnikih. Torej e-skiroji dosegajo in presegajo hitrost marsikaterega kolesarja in nikakor ne sodijo za vijuganje med pešci. Če pešec dosega hitrost 10 km/h se mu lahko da nagrada. Mislim za normalno hojo!

  • rd2dmk2 09:24 02.julij 2021.

    čakite mal.. a ni bil pred slabim letom sprejet odlok, po katerem sp e- skiroji morali s pločnika na cesto ? kaj naj sedaj to pomeni da so spet na pločniku ? in drugo, zakaj naj bi e-kolo bilo drugačno ...prikaži večno od e-skiroja ? oba sta enosledni vozili , oba imata pogonski agregat ? kolo je težje in lahko drvi še hitreje od e-skiroja in posledično še bolj demolira živo in neživo materijo. glede vrtni kosilnic pa, če jih bruselj ni , jih bo pa sedanja naša vlada. ožemi limone do zadnje kapljice.

  • Robertxx 13:53 02.julij 2021.

    Zakaj bi jih bilo potrebno obravnavati strozje kot kolesa ali kolesa spomoznim motorjem do 25 kmh? Omejitev do 10 kmh je idiotizem. Pol vec niso zanimiva. Torej je bolje da ljudje dalje uporabljajo avtomobile na kratke vožnje?

    • Avatar Leon
      Leon 14:06 02.julij 2021.

      Zame je vsako življenje je pomembnejše od e- skiroja . Sicer pa slovenska birokracija prednjači glede ukrepov . Trgovci imajo močne povezave z ministrstvi zato jim bo uspelo napolniti slovenski trg z dvema milijonoma e-koles in e-skirojev šele nato bodo ...prikaži več uvedli zakone in služili na prekrških .

  • marko54 17:28 02.julij 2021.

    "Takšen zapis si je mogoče razlagati tudi tako, da se z e-skirojem pri nas v nobenem primeru ne bo smelo več voziti hitreje od 10 km/h." NE PA NE! Pešec se lahko giblje tudi 30 km/h. Tekač je še vedno ...prikaži večo pešec (tako jih obravnava tudi sodna praksa).

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.