Avto
15 ogledov

EU: stop nevarnim pnevmatikam

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • smoljo 18:40 05.marec 2012.

    avtomobili so za po cesti,ne za po plocnikih,ti so namenjeni pescem.jasno

  • Žurnalček 11:07 07.marec 2012.

    Čitaš ti kaj je napisano , al samo škrabaš , da nekaj delaš.

  • graff 08:24 05.marec 2012.

    Policija se morala preobuti, sa so njihova vozila obuta v cenene eksotične pnevmatike, ki ne zdržijo evropskega testa, bog ga vedi či bi ga zdržal norec v Polju, ki je te gume nabavljal.

  • YaKo 10:34 05.marec 2012.

    Prepovedi ne pomagajo, Ljudje bi se morali sami zavedat, še posebaj tisti, ki se vozijo "samo v službo in trgovino", da je menjava sprednje luči in odbijača dražja kot komplet solidnih pnevmatik. sicer pa sem za prepoved vse od C ...prikaži več razreda napej in seveda starih z še dovolj profila.

  • Žurnalček 10:58 05.marec 2012.

    A ne moreš biti konkreten?

  • Žurnalček 11:15 05.marec 2012.

    Ja čudno , da smo se mi pred 40 leti vozili z NaylonTigar Pirot 120 km/h, po razrukanih cestah in to po tistih istih , kjer so sedaj omejitve na 100km/h. Očitno si ti odvisten od prodaje gum. Ne heri, ...prikaži več, ker nimaš pojma! Pa glede profila vprašanje , kako to da je F1 vozila Na gladkih. Tudi mi smo,samo zato smo bili pa v dežeku mrtvi. In ne govori , da je kotalni del z profilom in par milimetrov brez različne kvalitete ! Važno je edino to , da se šofer stalno ZAVEDA , kakšne in v kakšnem stanju so gume na avtu. Avtogumarji so ljudje brez šol, ampak v gume se pa zastopijo kot dohtarji in zaradi svojega profita , tistim , ki pojma nimajo , teh je pa danes že većina , uspejo prodati najdražje gume. Potem pa vidiš na avtih gume narejene in kupljene za hitrost 210km/h in to pri človeku , ki se v življenju ni peljal hitreje od 120km. Noben od gumarjev , pa do sedaj ni rekel tole: NE ZAPELJUJTE NA PLOĆNIKE PREKO ROBNIKOV, KAJTI ČE NE ZNATE KAKO, VAŠA NAJDRAŽJA IN NAJBOLJŠA GUMA POSTANE NIČVREDA

  • Žurnalček 11:20 05.marec 2012.

    NIČVREDNA IN SMRTO NEVARNA. , pa je lahko včeraj iz trgovine. Na pločnik preko robnikov ,pa ne zna zapeljati 95% šoferjev. Ja kako naj , saj jih v avtošoli tega ne naučijo !

  • Žurnalček 11:28 05.marec 2012.

    No pa še to kako se vzpne na pločnik , kati na pločnik se NE ZAPELJE !!!!!!!!! Naslonimo prvo guma na robnik, in to ne pod manjšim kotom od 45°, speljemo počasi , da se golo VZPNE, naslonimo drugo kolo ...prikaži več , zopet speljemo tako da se kolo vzpne , za zadnja kolesa ,pa peljemo počasi brez gasa , prej smo pa iztovorili potnike . Če jih nismo velja način tudi za zadnja kolesa. No in če tako vozite na pločnik , lahko potem tudi rečete in se hvalite kako dobre in drage gume imate na avtomobilu. Najboljše je pa na pločnike pozabiti !

  • Žurnalček 11:18 07.marec 2012.

    Če se nekdo mora v svoji vožnji , zanašati na kvaliteto obutih gum , je že vnaprej kandidat za karambol ! Dirkači so izvzeti !

  • golob.bob 11:37 05.marec 2012.

    glede avtogumarjev se malo motiš.. predlagali ti bodo tisto kar je priporočljivo.. samo primer ti dam letošnjih zmagovalnih Vredestein pnevmatik, ki jih dobiš za 30eur cenej po komadu kot pa ceneno sr**je od Federal in ostalih kopij.. se en primer, ...prikaži več da če se v prodajo malo poglobiš, da dobiš najboljše za velik manj dnarja! sam čas si moras vzet za to

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.