Svet
193 ogledov

EU z novimi sankcijami proti Iranu

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • bobubob 10:21 18.april 2024.

    Bo EU kdajkoli sankcionirala teroriste, ki so načrtovali in izvedli razstrelitev plinovoda? Če že ni sankcionirala tistih, ki so napadli Irak - brez utemeljenega razloga !! Tako, retorično, sicer pa so 'odgovori' vsakemu opravilno sposobnemu jasni - kar je za ...prikaži večza nunca, ni za junca, kajne !!

    • Idioti 20:20 18.april 2024.

      Zelo lahko je biti pošten v državi tej . Samo nasprotno od njihove jebeno-izdajalske politike moraš misliti in delovati !

  • leonardo 11:26 18.april 2024.

    Pravkar sem prebral, da je Golob podprl kandidaturo V.D Layn. Ja, Golobček, nikoli več. Pa še ostale frende bom naščuval. Ri..liznik.

    • Idioti 20:18 18.april 2024.

      Nikoli već tudi od mene in moje družine . Črnega cigana bom volil , sam da bo Kurčelajnovo in USA odjebal !

  • leonardo 08:48 18.april 2024.

    Mi kdo lahko pove, zakaj obstaja ta skorumpirana tvorba, ki ne dela drugega kot da glasuje za sankcije državam, ki ne ustrezajo ZDA. Mi spadamo med te podrepnike, žal. Po drugi strani pa se plazimo na Kitajskem, čeprav z vsem ...prikaži več srcem sledimo Ameriki? In to je naša politika? Žal, da moram spremljati v tujih necenzuriranih občilih o resnici, kaj se dogaja v Evropski uniji in s tem tudi pri nas. Nagravžno.

  • Avatar Pretnar27
    Pretnar27 11:12 18.april 2024.

    In kdaj bo EU dala sankcije Izraelu, ki že 75 let nezakonito okupira Palestino in izvaja genocid nad Palestinci? Seveda nikoli, ker mi podpiramo Izraelce, ki smo jih pred leti umorili 6 milijonov in smo jih sedaj dolžni podpirati v ...prikaži več pobijanju drugih - a ne Nemci?

  • Idioti 19:07 18.april 2024.

    Želel bi, da sami ugotovite ali RF res grozi EU. Po Golobovo ja in zato pošilja UA pomoč , medtem ko jaz trdim, da je ravno pomoč Zahoda tista , ki strahovito grozi EU . Zabetonirati si morete v glavi ...prikaži večavi samo eno misel, ni težko : RUS se nikoli več ne bo umaknil s terena , ki ga je in bo zavzel. Zavzel bo do Dnjepra, potem bo mir ! EU USA pošiljajo pa orožje in pričakujejo, da se bo RUS začel umikati pred UA . Zapomnite si ,tisti moment , če bi se RUS moral umikati , bo vrgel taktične atomske .

    • Idioti 19:14 18.april 2024.

      Rezime : Pošiljanje orožja življensko ogroža EU medtem ko nepošiljanje to preprečuje . USA je pa ravno to obratno v interesu . V kakšnem ? Plinovodi so do P , SLO in H meje . Izvolte boste kupovali 30% cenejši ...prikaži več plin od Ameriškega , je eden od USA interesov , da se to ne zgodi . Drugi je prosvetlitev Slovanskih držav da USA niso glih varen partner in da vsaj obrobne države RF v novi situaciji sprevidijo , kako se morajo obnašati do Velikega Medveda , ki je enkrat že bil pri njih .

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.